Banneri

Banneri

perjantai 27. toukokuuta 2011

Valu

On meillä vain hyvä Harjakainen. Kaupungintalolta jonkun hepun olisi pitänyt tulla tarkistamaan, että raudoitukset on anturaan tehty ja sen jälkeen olisi vasta ollut lupa valaa. Kaupungintalon työntekijöillä oli muka niin kiire, että olisivat kerenneet tulla vasta ensi viikolla, joten Harjakainen päätti hoitaa asiat puhumalla selviksi ;) Eli valulupa saatiin, mutta kun mies eilen soittteli betonifirmaan, niin ei heillä ollutkaan aikaa valuulle tällä viikolla. Tyydyttiin kohtaloon ja sovittiin valu ensi maanantaille. Tänään kuitenkin puolen päivän jälkeen saatiin betonifirmasta puhelu, että he kerkeävätkin tulla jo tänään paikan päälle. Miehelle tuli hieman hoppu soitella talkoo porukkaa kasaan. Onneksi saatiin molempien isät ja miehen pikkuveli auttamaan näin lyhyellä varoitusajalla. Niinpä betonifirma kaarsi meidän pihaan neljän kieppeillä ja valu saatiin hoidettua puoli kuuteen mennessä :)


Nyt vain odotellaan betonin kuivumista ja sen jälkeen alkaakin sitten näkyvämpi työ : )

4 kommenttia:

 1. Olipa kyllä hieno juttu! Ens viikolla varmaan pääsee sitte tosi toimiin :D

  VastaaPoista
 2. No vau, teillä on hyvällä mallilla! Täällä jo melkein kateellisina ihaillaan teidän valuja, kun alkaa ittelläkin olla kova polte että päästäis mahdollisimman pian tositoimiin itsekin. Nää vikat odotteluviikot on piinaavia;)

  Toivotaan teille mukavia rakennuskelejä ensi viikolle!

  VastaaPoista
 3. Täällä tulee kaupungin rakennusvalvonta kuvioihin aloituskokouksen jälkeen vasta runkotarkastuksen yhteydessä. Siksi mekin päästiin jatkamaan hommia omaan tahtiin eteen päin anturan valun jälkeen. Mutta tuosta vaiheesta on tie vain ylös päin =)

  VastaaPoista
 4. Onneksi meni sitten noin notkeesti tuo homma. Se on taas yksi tärkeä etappi takana. :D

  VastaaPoista