Banneri

Banneri

tiistai 21. tammikuuta 2014

Ja haaveilu jatkuu :D

Niinhän se vain menee, että kun ei oo rahaa, niin pakko sitä on vain tyytyä haaveilemaan ;) Nyt tammikuu on meillä laskujen kulta-aikaa, joten mistään muusta on turha haaveillakkaan kuin niiden maksamisesta.
Täällä jo kovasti haaveilen keväästä ja varsinkin kesästä. Milläs muulla sitä parhaiten pääsee kevät/kesäfiiliksiin kuin ihastella GreenGaten iki-ihania astioita. Vuoden 2014 kevään/kesän kipot ja kupit jaksaa ainakin osittain ihastuttaa. Sieltä löytyy niin ihania värejä ja kuoseja, että voisin useammankin kupposen meille ottaa :) Tosin vanhempiakin malleja (joita tuossa kuvastossa on vielä mukana) haaveilen saavani.

Tässä mun haaveita ja ihastuksia GreenGatelta. Kaikki kuvat on napattu pinterestistä!
Pinterest.com
Pinterest.com
Pinterest.com
Tämän ihanan vihreän kupposen näen jo kädessäni täynnä mansikoita ja vaniliajätskiä ;)
Pinterest.com
Ja miten ihanan kesäinen kannu <3
Pinterest.com
Pinterest.com
Ihania keittiöpyyhkeitä ja leipäkoriliinojakin olisi vaikka millä mitalla, mutta niistä ei niin hyviä kuvia löytynyt. Jokos oot ihastellut uutta mallistoa ja mikä on sun suosikki? :)

25 kommenttia:

  1. Minä en ole kuin pikaisesti vilassut, mutta kyllähän siellä on toinen toistaan ihanampia juttuja, niinkuin näissäkin kuvissa! ♡♡♡ Suosikkia kovin vaikea sanoa siis :P

    VastaaPoista
  2. Suloisia! <3 Kelpaisi tännekin! :)

    VastaaPoista
  3. Siis mitämitä, luulin ihan liittyneeni jo ajat sitten blogisi lukijaksi, mutta nyt vasta älysin, että eihän se niin ollut! No mutta nyt niin mukana kuin olla ja voi! :) Teillä on todella kaunis koti ja osaat kyllä ottaa aivan ihania kuvia, otatko järkkärillä vai ihan tavallisella digillä? Olen kanssa kuolannut noita astioita ja tekisi mieli ostaa vaikka mitä...mutta täällä sama juttu, kotihoidontuella ei paljon shoppailla, ainoastaan jotain pientä voin aina hommata. Mutta jos vaikka yhden kupin tai liinan kuussa, niin olisihan niitä kesään mennessä jo muutama. ;) Mukavaa loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii, kiva kuulla! Tervetuloa matkaan mukaan <3 Ja kiitos kehuista! Järkkärillä otan kuvat, mutta itse olen kyllä ihan totaali amatööri tuon kuvauksen suhteen. Säätöjä koitan koko ajan opetella lisää, milloin kuvat on liian keltaisia tai liian tummia, ylivalottuneita jne.. Joten opeteltavaa riittää ;)

      Jep, kotihoidontuella ei paljon juhlita, mutta aina sitä jotain pienen pientä pystyy ostamaan ;) Pikkuisista puroista kasvaa suuri joki vai miten se meni :D

      Poista
  4. Kauniita haaveita! Meidän lähellä on ihana sisustuskauppa, joka myy Green gatea, ja samoja juttuja olen itsekin siellä ihaillut. :)
    Aurinkoista talvipäivää sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä täällä on myös yksi liike, joka myy GG:a, mutta heillä on niin surkean suppea valikoima, että kaikki ihanuudet joudun tilaamaan netistä :/ Yritänpä tarttua haasteeseen joku päivä :)

      Poista
  5. Olen nyt talven tulon myötä alkanut katsella noita Green gaten kukkakuosi kuppeja ihan eri silmällä. Normaalisti en tykkää yhtään kukkakuoseista. Taitaa olla jo pientä kevään kaipuuta, kun luuli ettei talvi kunnolla tulekaan ennen kuin sitten yllättäen tulikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tietyt kukkakuosit tökkii, mutta jotkut sitten vaan saavat huokailemaan ihastuksissaan :)

      Poista
  6. En ole vielä "uskaltanut" käydä katsomassa kuvastoa, tiedän että siellä on taas kaikkea ihanaa ja kaunista.. Muutaman lattekupin olen viime vuonna saanut hankittua ja nyt oli aivan pakko tilata nuo sinunkin kuvissa näkyneet mimi kupit, sinisinä. Niin kauniit ja houkuttelevat olivat, tingitään sitten jostakin muusta. . Pitäähän elämässä olla välillä jotai luksustakin! Kiitos kivasta ja kauniista blogistasi :D t. HePöö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jätit puumerkkiä! :) Kyllä nuo Gg:t vaan vie mennessään, täällä tällä hetkellä vähän sama periaate, että "tingitään sitten jostain muusta". :D Pakko siis saada pari ihanuutta itselle ;)

      Poista
  7. En omista ensimmäistäkään GG mukia enkä tiedä MIKSI?! Ne kun on niiiiiiin kauniita :D Herkullisia on nuo uuden kauden mallit ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää pitkään vsin ihailin kauempaa, mutta kun jossain vaiheessa yksi kippo rantautui kotiin niin ei siitä tulvasta oo tullu loppua :D

      Poista
  8. Voi, kun on suloisia!:)
    Pidän GG:n tuotteisat myös ja muutama kippo sieltä on itsellänikin:) Ne värit ovat vain niin suloisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit ja kuosit on kyllä mitä herkullisimmat :) onneksi niitä löytyy aika moneen makuun ja sisustukseen :)

      Poista
  9. Olen käynyt vain pikaisesti kurkkaamassa katalogia ja sulkenut sen samantein, ei niinkään rahan takia vaan miehen, hän inhoaa ylikaiken sormet polttavia lattekuppeja ja niitä kaikkia pastelleja hörtylöitä joita rakastan!!! Ja meillähän on kotona vaaaallltavasti GG:tä joka huoneessa...auts...että ehkä tänä keväänä meille ei tule täytettä...tai ehkä sittenkin, jos en ostaisikaan niitä kuppeja vaan kerrankin täydentäisin lisää niitä ruokalautasia, niitä mulla vielä ei olekkaan, pelkästään sitä leipälautasta.. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama, että ehkä 2lattea hommaan, mutta leipälautasia ja kulhoja haluaisin lisäää ;)

      Poista
  10. Todella kauniita. Joo-o, tammikuu on laskujen ruuhka-aikaa... Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  11. GG:llä on aivan ihania astioita. Onneksi voi käydä virtuaaliostoksilla ihastelemassa kuvia. Sinulla on täällä aivan ihania tunnelmia muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! <3 tulen ehdottomasti vastavierailulle jahka kerkiän :)

      Poista
  12. Mullakaan ei oo vielä GG:tä ollenkaan mutta oon haaveillut niin vanhan malliston astioista ja tässä uudessa oli ihanat ne sellaiset pitsiset harmaat. Olikohan nimikin Lace Warm Grey tai joku vastaava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne tais tuolla nimellä kulkea :) Ihanat myös! Monet vanhat mallistot on kyllä ihanaakin ihanemmat! ♡

      Poista