Banneri

Banneri

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Tarjouksista

Perjantaina Jetta-Talon edustaja kävi pyörähtämässä meillä ja tuomassa tarjouksen. Voin heti kertoa, että Jetta-Taloa meille tuskin tulee, oli nimittäin sen verran suolainen hinta talopaketille. Tämä tarjous oli tehty 175 neliöisestä. Ajatuksenahan on kuitenkin tehdä se hieman pienempi veriso, joten kysyttiin, että paljonko hinta tippuu, kun talosta otetaan 30cmx30cm (eli noin 12m2). Eihän se paketin hintaan vaikuttanut kun noin 1300€..
Kuvittelin, että Kannustalo on tyyris talo, mutta eihän se olekkaan, ainakaan tähän verrattuna. Hintaeroa näille kahdelle tuli 36 000€, joka on aika paljon rahaa. Jetta-Talon hinta kyllä tippui heti 10 000€, mutta eipä tuo lämmitä oikeastaan ollenkaan.. Nyt vain jännätään minkälaisen tarjouksen Teri-Talot meille ensi viikolla heittää.

Osaako muuten joku sanoa, että miksi kaikki eivät pysty kommentoimaan tänne? Parissa Blogissa on vinkattu, että tänne ei ole päässyt kommentoimaan? Eikö nimettömänäkään onnistu? Olen kyllä yrittänyt laittaa kaikki asetukset niin, että kommentointi olisi mahdollista kaikkille.

5 kommenttia:

 1. Hyvin onnistuu kommentointi ainakin minulla :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin pystyn ihan hyvin kommentoimaan. Toivottavasti saatte hyviä tarjouksia.

  VastaaPoista
 3. Aika kiinnostavaa että Jetta vetää kovat hinnat, ja varsinkin verrattuna Kannustaloon. Ja se, että pystyy tinkasemaan kymppitonnin pois, kertoisi siitä että sitä ilmaa hinnassa oli alun alkaen paljon.

  Olisiko kommentointi ongelmat kiinni henkilöiden omista selain asetuksista? Tuo captcha -sanatarkistushan pompahtaa sen jälkeen kun ensimmäistä kertaa "lähettää". Minulla on kyllä samainen sanatarkistus käytössä, niin kuin monella muullakin (joka ei halua mahdollisa robottiviestejä). Eikä tähän blogiisi kommentoinnissa ole ollut vaikeuksia.

  VastaaPoista
 4. Jetta hinnoitteli myös meillä itsensä pois ihan alkumetreillä. Oli todella räikeän selkeästi kalliimpi kuin muut vaihtoehdot. Ja kun koitin kysellä miksi, niin selityksenä löytyi "ominaisuuksia, joita muut eivät tarjoa". Samat oli nämä ominaisuudet enempi vähempi muillakin.

  Huono maku jäi siitä siis, myöskään myyjän toiminta meidän kohdallamme ei ollut järin suunnitelmallista.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että kommentointi onnistuu!

  Anne: Ilmaa ilmeisesti oli, mutta tuosta hinnasta ei ilmeisesti paljoa enää tingata mikä sitten loppujen lopuksi saatiin.

  Mannikko: Meillä myös jo myyjän olemus aiheutti sen, että Jetta-taloa ei vaan huvittaisi ottaa, mutta oli tuo hintakin niin suolainen, että saa jäädä.

  VastaaPoista