Banneri

Banneri

perjantai 14. tammikuuta 2011

Odottelua..

Nyt on tylsä vaihe menossa tässä projektissa. Tämä on nyt oikeastaan tälläistä odottelua. Odotamme, että saamme talosta uusimmat pohjapiirrustukset, jotka voimme sitten hyväksyä. Odotamme, että talotehtaalta tulee asemakaavapiirrustus. Odotamme, että vastaava piirtää meille autotallin. Tänään vastaava tulee käymään ja hän saa mukaansa miehen piirtämän raakaversion autotallista. Hän saa sen sitten piirtää puhtaaksi ja oikeihin mittakaavoihin. Kun nämä kaikki on kunnossa, voimme siirtyä ihanaan paperisotaan ja alkaa täyttelemään rakennus- ja poikkeuslupa lappuja. Nämä ko. laput käytiinkin hakemassa kaupungintalolta ja voin kertoa, että hurja määrä niitä olikin.. Voin vain kuvitella, että muutaman harmaan hiuksen nuo lappuset tulee aiheuttamaan..

7 kommenttia:

 1. Meillä tylsin vaihe oli rakennusluvan odottelu, tuntui, että kaikki hommat vaan seisoi. Kyllä se projekti siitä käyntiin nytkähtää db

  VastaaPoista
 2. No niitä lappusia kyllä oli! Huhhuh.. Meidän pitää täyttää vielä lappuja naapurien kuulemisesta, jätevesiasioista sun muista mutta onneksi asemakaava ja autotallin piirustukset kuului pakettiin. Joten paperisotaa kyllä on edessä mutta tätäpä sitä on kauan oottanutkin :)
  Jännä nähdä, millaisen pohjan ootte suunnitelleet :)

  VastaaPoista
 3. Välillä tylsää, välillä enemmän selvitettävää ja ihmeteltävää kuin ehtisi... kyllä se siitä pyörähtää!

  VastaaPoista
 4. Johanna: Jep, sekin tulee olemaan tylsä vaihe ;) Luulen, että täällä sitä saa tosiaan odottaa..

  Jane: Joo, meilläkin pitää vissiin ottaa tietyt naapurit huomioon. Kaupungintalolla ne laski, että naapureita on 7, mutta onneks kaikkiin ei vielä oo ees tontteja varattu. Meinasikko autotallin pohjaa? Ei siitä ihmeellinen tuu, kahdelle autolle katospaikka ja sen jälkeen varastitilaa ja sitte talli, mihin saa auton jemmaan :)

  Anne: No näinhän se on! Tosiaan välillä tuntuu, että aika juoksee ja kaikkeen pitäs keretä. Ihanaa, että kohta isot rattaat alkaa oikeesti pyörimään :)

  VastaaPoista
 5. Ei kun tarkoitin sitä teidän talonpohjaa :) Vai onko se ihan sama kuin Auroran esitteessä? Mulla on jostain sellainen mielikuva, että aioitte tehdä siihen muutoksia?

  VastaaPoista
 6. Talopohjastakin on jokin kuva täällä jossain :) Löytyy tuolta pohjapiirrustuksia kohdista. Taitaa meillä olla vain nyt hieman pienempi versio siitä. Voin kuitenkin laittaa kuvia, kunhan viimisimmät kuvat tulee tehtaalta :) Tuo meidän pohja ei taida olla Aurora esitteessä, kun se on muokattu Rauhala 151:stä (pienin muutoksin).

  VastaaPoista
 7. No niinpä olikin :D Jotenkin se on mennyt ohi silmien. Hyvältä vaikuttaa! Mä tykkään erityisesti keittiön ja khh:n u-muodosta. Toimii varmasti :)

  VastaaPoista