Banneri

Banneri

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Sokkelia

Sokkelin teko on ollut odotettua hitaanpaa puuhaa. Meillä harmaita hiuksia aiheuttaa nuo meidän talon tuhannet kulmat ja meidän talon etureuna. Etureunaa on kuulemma ollut hankala saada oikeaan korkoon ja siinä on mennyt joka ringissä miltein puoli työpäivää, että sen on saanut kulkemaan niinkuin pitääkin. Nämä ovat hidastaneet työntekoa aikasta paljonkin. Toinen iso syy on ollut miehen ajanpuute. Hän on joutunut olla niin paljon töissä, että viikossa on ollut 2-3 päivää tai paremminkin iltapäivää/iltaa aikaa tehdä näitä rakennus hommia. Tällä hetkellä voidaankin onneksemme todeta, että onneksi meillä ei ole mihinkään kiire ;) Ollaan me kuitenkin hyvällä mallilla sillä talosta on jo 3kierrosta muurattu ja 1 jäljellä. Sitten on vielä autotalli, joka pitäisi olla huomattavasti nopeampi homma.

Ruokailuerkkeri

Kuvan vasemmassa reunassa khh:n terassi, oikealla lämmin kuisti

Khh:n terassin tolpille jätetty kolo

Autotalli vielä ihan alkutekijöissä

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, muuraatu sokkeli, kuten meillä! Muuraako mies teillä sen ihan ite?

  VastaaPoista
 2. Kirsikka, Joo apuvoimien kera :) On se kiva, kun tulee taas näkyvää pintaa = )

  VastaaPoista
 3. Aattele ei oo kauaa kun talopaketti tulee, mahtavaa :)

  VastaaPoista
 4. Nonnukka, sanos muuta, ei millään malttais oottaa. :) Tosin en halua aatella vielä sitä, ku kesä on melkeen sen jälkeen ohi :D

  VastaaPoista
 5. Oletkos käynyt "rapsuttelemassa" sokkelin sisäpuolelta laastiroiskeita pois? Minut nimittäin nakitettiin siihen hommaan, kun isäntä muurasi sokkelia. Siihen sisäpuolelle piti meillä saada styroksit kiinni tasaisesti sitä betonialustaa vasten. Eihän siitä kuulemma mitään olis tullu, jos alusta olis ollu täynnä laastikokkareita. Tämä oli meriselitys meillä ja järjellä ajateltuna näinhän se tietysti on. En sitten tiedä halusiko isäntä muuten vaan mulle jotain hommia raksalla =))

  VastaaPoista
 6. Eeva, en oo. Oiskohan mies ja kumppanit tehny sen? Ei mitään hajua koko hommasta :D Tosin ei mulla oo kauheesti ollu siellä mahiksia autella, kun kotona häärii 1-v. tyttö :)

  VastaaPoista