Banneri

Banneri

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Yläkertaa ja tapetti onkkelmia

Yläkerrassa oli perjantaina levytetty makkareiden päädyt. Nyt ilmeisestikin odotellaan putkaria hommiin, jotta hommia voitaisiin yläkerran osalta jatkaa. Toivotaan, että maanantaina tarvittavat tyypit ilmestyvät paikalle.
Hormin kasaaminen jäi ensi viikolle. Hartman ei toimittanutkaan tavaroita paikalle kovien pakkasten vuoksi. Ilmeisesti "nosturia" ei käytetä yli 20°:een pakkasilla ja sen vuoksi tavara jäi toimittamatta. Noh, ehkä sitten ensi viikolla, jos vain pakkaset suvaitsevat lauhtua, kuten säätiedotuksissa on luvattu.

Täällä edelleen pähkäillään olkan/keittiön ja alakerran makkarin tapettien suhteen. Eniten kuitenkin mietityttää tuo olkkari. Jotenkin on nyt sellainen fiilis, että pitääkö mun luopua siitä Sanduddin maalaistunnelmatapetista? Noh.. Etsintöjä on kuitenkin jatkettu ja beige pohjaisia tapetteja yritetty epätoivoisesti etsiä. Nyt ajatuksena on parikin tapettia, mutta en ole niistäkään aivan varma. Ensimmäinen vaihtoehto on Sandbergin Josephin tapetti. Tuo olisi ihana, mutta mietinkin, että viliseekö/hyppiikö nuo pallurat silmille isommassa tilassa? Tosin meillä ei ole olkassa kuin yksi seinä joka on "ehjä" ja sekin vain 2,30m pitkä. Toisella seinällä on ikkunoita ja toisella pariovet.


Toinen kiva vaihtoehto on Sanduddin Herba. Tosin mietin, että onko tämä liian "pliisu", koska tuo kuvio on hyvin pientä ja vaaleaa. Se ei kauhasti erotu sieltä isollakaan pinnalla. Jääkö olkkari tällä tapetilla liian tasapaksuksi?

Klikkaamalla kuvaa, näet todellisemman värin

Molemmissa tapeteissa on se hyvä puoli, että näissä olisi sitä lämmintä sävyä ja saisin todennäköisesti takkaseinästäkin mukavan lämpimän sävyisen. Pähkäilyt jatkukoon...

Ps. Löysin tuon Sandbergin Josephin tapetin Kotia kohti-blogista, sieltä varmasti uskaltaa käydä kurkkaamassa miltä se näyttää isommalla pinnalla *kLiK* :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita tapetteja! :) Ei käy kateeksi työmiehiä, jotka työskentelevät näillä keleillä raksoilla.. Itse on jo aivan syväjäässä pelkän puiden hakureissun jälkeen! :/

  Mukavaa sunnuntaita ja vaali-iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kun käyn rautakaupassa eukon kanssa hän on aina menossa tapettiosastolle - juuri pari päivää sitten sanoin että ei me tapetoida ennen kuin keväällä - mutta kait ne tapetit ostetaan ennen sitä...

  VastaaPoista
 3. Kummatkin on hyviä. Ottaisin tuon Josephinin. Toinen ei ole väriltään puhdas. Ja toisekseen, isommassa kuviossa on enemmän potkua :-)

  VastaaPoista
 4. Molemmat on hyviä vaihtoehtoja ja ihan maltillist pallukat tuossa Josephinissa on, joten kyllä sen uskaltaa laittaa seinälle :D

  VastaaPoista
 5. Molemmat näyttää hienolta! Taitaa jäädä kiinni ihan vaan siitä, että kumman kuvio miellyttää enemmän ;) Väritki/sävytki taitaa olla aika samanlaiset..
  Voi näitä pintavalintojen ihanuutta ja vaikeutta =D

  VastaaPoista
 6. Ihanat on munkin mielestäni! Itse tykkäsin tuosta isompikuvioisesta, etenkin kun näin sen tuossa isommalla seinällä kokonaisuutena. Vaikka itsekin karsastan suuria kuvioita tapetissa. Tuossa tapetissa ne eivät häiritse!

  VastaaPoista
 7. Kyllä vaan sopii linkittää :)
  Tykkään itse myös kovasti tuosta meidän aulan Victoria beigestä, yhdestä suunnasta on yksivärinen, toisesta kuviollinen ja yhdestä jopa kimaltelee ;)

  VastaaPoista
 8. Kysyn omaan tapettiongelmaani sinulta apua - sinulla oli postaus tyttöjen tapetista viime maaliskuussa (http://unelmointiakauniista.blogspot.com/2011/03/tyton-huoneen-tapetteja.html) Siinä on yksi sellainen, jossa on perhosia - mistä sen löysit, en löytänyt sitä tapetit.fi-sivuilta... Kiitos ja onnea tapettien metsästykseen! - Anne

  VastaaPoista