Banneri

Banneri

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tapettijahkailuja...

Voi kuinka maailma onkaan pullollaan mitä ihanempia tapetteja. Ainut miinus on, että mitä ihanemmaksi tapetti muuttuu sitä kalliimpi se yleensä on. Tai sitten mulla on vaan ihan hirrrrrrrveen kallis maku :D Sandberg tarjoaa aivan ällistyttävän kauniita tapetteja, ainut miinus niissä on vain kova hinta.. Ovh tapetille on 62-69e (siis rullalle), AuTs!! Paria tapettia sieltä on kuitenkin saatava, jos hinta vain tuosta tippuu.

Pistänpä tähän itselle muistiin mitä minnekin olen ajatellut.
Ensimmäisenä on kuistin tapetti, Eco Tweed:
2. Alakerran wc, johon siis tulee puolipaneeli ja sen yläpuolelle tapetti. Olen ihastunut aivan totaalisesti Sandbergin Paulinen kukkakuosiin. Mies ei ole jostain kumman syystä tähän lämmennyt, mutta vielä on aikaa ;) Ja mikä ihmeellisintä, olen ajatellut, että kotimme ei saa ikinä mitään sinistä ylleen, mutta tuo kukkakuosi myös sinisenä on aivan ihana. Tosin olen kuitenkin ajatellut tuota roosaa versiota. Tuo kuvio sopisi varmasti vallan mainiosta helmipaneelin seuraksi :)
3.Kodari, joka saa ylleen joko maalin tai tapetin. Tapetiksi haaveilen Boråsin New Classicia. Yksinkertaisen kaunis.
4. Keittiö sekä ruokailuerkkeri. Sinne jotain mahdollisiman yksinkertaista, joka passaisi toivon mukaan olkan tapetin kanssa edes jotenkin. Sanduddilta löysinkin hyvin vaalean raitatapetin. Olenkin sitä täällä kotona katsellut ja mitä enempi sitä katselee, sitä enemmän siitä tykkään :) Siitä tulee mieleen jollainlailla paneeliverhoilu. En vain oikein tiedä miten se passaa olkan kanssa... Kuva ei tuo oikeutta tapetille.

5. Olohuone, se murheenkryyni. Sen pintojen suhteen mielipiteeni ailahtelevat jatkuvasti (kuten olette varmaan huomanneet) :D Tällä hetkellä yhtenä suosikkina on Sandbergin Oscar.
Alakerran yhteen makkariin ei ole oikeastaan löytynyt mitään (sinne siis kulku olkkarin pariovien kautta). Sinne päätyseinälle haluaisin ehkä jonkun tehosteseinän ja rauhalliset värit muille seinille. Sandbergilta kyllä löytyisi vaikka ja mitä, mutta hinnan puolesta saan unohtaa ne, jos meinaan sitä laittaa olkkaan ja vessaan.

6. Alakerran aula ja yläkerran aula maalataan, kuten aikaisemmin olenkin puhunut, todennäköisesti jollain näistä kolmesta.
7. Akvaarioon tulee todennäköisesti Sanduddin Herba sarjasta yhtä pieni kuviosta tapettia.

8. Yläkerran "tyhjä" huone maalataan todennäköisesti jollain noista kolmesta maalista mitä tuossa ylempänä esittelin.

9. Tytön huoneeseen tulee maalia ja tehosteseinälle Estan ruututapetti, jonka olen myös aikaisemmin esitellyt.
10. Meidän makkariin tulee ehkäpä Boråsin Boheemi mallistosta yksi ihastus. Todennäiköisesti ikkunaseinä tulee tehostetapetilla ja loput seinät tapetoidaan yksivärisellä vaalealla. Tämäkin on luonnossa ja isommalla pinnalla upean näköinen :)

No joo, tulipas tästä taas sillisalaatti... Katostaan montako kertaa mieli kerkeää vielä muuttua ;)

10 kommenttia:

  1. Satunnaisen lukijan on pakko kommentoida tapettiasioita :)
    Meidän olohuoneesta löytyy yksi tehosteseinä tota Sandbergin Pauline- tapettia tosin kultaisilla kukilla (inhoan kultaa, mutta rakastan sitä tuossa tapetissa). Tapetti on ollut aivan loistava valinta!Kaikki meillä käyneet ovat kehuneet ja alkaneet miettiä, josko heidänkin kotonaan tarvitsisi tapetoida :) Lisäki laatu on hyvä. Meillä sohvan takana, ja vaikka sohva välillä liikkuukin, ei tapettiin ole tullut jälkiä.
    Sandbergin Oscaria meillä on eteisessä jatkuen aina alakerran aulaan. ELi tätä tapettia meillä on ehdottomasti eniten. Kuviointi on todella maltillinen, vaikka aluksi vähän pelkäsin, jos käy silmissä vilisemään. Kaikki jäljet näkyvät harmittavan helposti, kun tapetti on niin vaaleaa, muuten on ollut hyvä valinta.
    Meilläkin rakentaminen tulevaisuudessa edessä ja kovasti mietityttää jo tapettivalinnat. En tiedä maltanko luopua Paulinesta, jos sitäkin tarvitsisi pistää vielä uuteen taloon :)
    Toivottavasti löydät mieluisat tapetit!

    VastaaPoista
  2. Pakko kommentoida kun huomasin tutun ruututapetin! Meille sitä tuli juuri tällä viikolla keittiöön ja se on juuri niin nätti kuin ajattelinkin! Hyvä valinta siis:)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä olet tehnyt hyviä valintoja...tai siis "harkintoja" :) Näyttävät niin sopuisilta toisiinsa nähden.
    Sandbergin tapetit on tosiaan harmillisen kalliita, tiedän, meille tuli "Ranoldia" eteiseen. Mutta eipä ne Econ eikä Boråsin tapetitkaan ilmaisia ole. Muistaakseni tuo Tweed oli myös lähellä viittäkymppiä /rulla samon Borås...Kääks, muistinkohan nyt ihan väärin? Ihan samoja tapetteja olen pyöritellyt itsekin omassa väripaletissa :DD
    Hyvä siitä tulee!! :DDD

    VastaaPoista
  4. Aaaaaivan ihanalta näyttää jo suunnitelmatki! Ihan teijän näkösiä =)

    Voi kohta teki ootte jo siinä pisteessä että tarttette ihan oikiasti niitä tapetteja, niitä saapi ruveta pian lätkimään seinään ;)

    VastaaPoista
  5. Minulla tuo homma on vielä edessä - siis sivusta katsojana - ja kommentaattorina - josta tuskin on paljoakaan apua - ja sitten joudun tapetoimaan sitä mitkä eukko valitsee.
    Jo nyt tulee hieman "kylmiä väreitä" ...

    VastaaPoista
  6. Lyhyesti ja ytimekkäästi: IHANIA! KAUNIITA! pitäis kait tässä itsekin ruveta tosissaan miettimään niitä tapetteja...

    VastaaPoista
  7. Piti tulla ihmettelemään, että miten voikin jollain olla näin paljon yhteneväinen maku ja samat mietteet kuin itselläni! Me rakennamme tällä hetkellä myös ja pintamateriaalien mietinnät olleet päällä jo hetken aikaa. Ja kas, tästä blogistahan löytyi jo osittain samoja valintoja, kuin mitä itse olen tehnyt.

    VastaaPoista
  8. Tuuli, kiva kun jätit kommenttia :) Ja oikein mukava kuulla, että nuo tapetit ovat laadultaan hyviä ja kuosiltaan vielä parempia ;D Täytyy siis pidättäytyä valinnoissa :P

    Heidi, kiva kun jätiti puumerkin ja pitipä heti käydä vastavierailulla. Hyvältä se tapetti näyttää, joten valinta on lyöty lukkoon mun osalta ;)

    Eeva, joo kyllähän ne kaikki maksaa, toiset enemmän ja toiset vähemmän :D Nuo boråsit ja sanduddit mitä ite oon katellu on siinä 230-40e luokka, joten jonkin verran halvempia ku nuo sandbergit.. Kiitos tsempeistä, näillä pähkäilyillä olis parasta tullakin hyvää jälkeä xD

    tingeling, Tattista vaan :) Musta tuntuu, että nuo lopulliset pinnat on niiiiiiiiin kaukana vielä, mut ehkä me jo toukokuussa tapetoidaan :P

    Ukko-tonttu, Hahaaa, kuulostaa niin samalle mitä meillä meidän ukko mutisee.. Meinaa, että ei sillä oo yhtään sanan valtaa noissa valinnoissa ;D Vaikka kyllä se nyt oikeesti jonkun kommentin saa sanoa, tosin en välttämättä ota sitä kuuleviin korviini ;)

    Leena, kiitos vain! Kerta mää en osaa laattojen suhteen valintaa tehä, nii onpa ainakin joku osa-alue "valmiiks" suunniteltu ;)

    Laura, kiva kun jätit kommenttia. Mukava tietää ketä tällä vierailee. Käynpäs vastavierailulla jahka kerkiän :)

    VastaaPoista
  9. Kauniita tapetteja! Se Sandbergin kukkatapetti sinisenä aivan ihana!!!

    VastaaPoista
  10. Kyllä on kauniita! Ja yllätys, yllätys, kovin on sama maku;). Kahta noista löytyy meidänkin seiniltä ja loputkin voisin ottaa;D. Vinkki muuten olkkariin: Tapettitalon Lukko on aivan fantastinen. Olisin laittanut sitä johki, jos ei olis loppunu huoneet kesken:). Ei silti, tuo kaavailemasi on kanssa tosi ihana.

    VastaaPoista