Banneri

Banneri

perjantai 18. toukokuuta 2012

Keittiön lattia

Keittiön lattian laatoittaminen on aloitettu. Vielä sitä ei ole saatettu loppuun, mutta jospa ensi viikolla :) Ensi viikolla pitäisi valmistua myös kuistin lattia. Jouduin pienessä "hädässä" päättämään laattojen suunnan keittiöön. Jostain kumman syystä en ollut ollenkaan hoksannut, että tälläisiakin asioita pitäisi päättää. Lattia on laatoittu mun ensimmäisen intuition perusteella ja sen on nyt parasta olla hyvä niin :D Laattaan on tarkoitus ottaa vaalea sauma, joten se vähän toivon mukaan kirkastaa ja vaalentaa lattian ilmettä. Klikkaamalla saat kuvista isommat.

Olkkarista katsottuna

Alakerran aulasta eli portaiden alta katsottuna

Toinen vaihtoehto laatoitukselle olisi laittaa ne toisin päin. Olkkarista katsottuna pitkittäin ja alakerran aulasta katsottuna poikittain. Jotenkin kuitenkin ajattelin, että kun keittiön kaapit tulevat U:n muotoon, niin laatta on paremman näköinen kun se tulee niinkuin se on nyt laitettu. Samaa mietin tuon kuistin kanssa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kuistin laatta (samaa kuin keittiössä) tulee samoin päin kuin keittiössä.


Tänään kävin valitsemassa lopulliset keittiön, kodarin ja vessojen kaappien ovimallit. Kaapistot saapuvat tontille viikolla 28 eli heinäkuun puolessa välissä. Voi elämä, miten ikinä maltan odottaa, että kaapit saapuvat raksalle, saati sitten sitä, että ne ovat paikoillaan?  : )

7 kommenttia:

 1. Ja hyvältä näyttää just nuin niinku ne päätit laittaa =) Tulee kyllä ihanan näköstä!
  Huisiii! Keittiönkaappeja! Tuntuu ihan mahottomalta ajatukselta tässä vaiheessa =D

  VastaaPoista
 2. Katon koolauksen perusteella vois sanoa, että katto teillä tulee eri suuntaisesti kuin lattia, mutta eihän se haittaa. :) Meillä menee yläkerrassa katto ja lattia eri suuntiin.

  Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Tingeling, Toivotaan, että valinta oli hätäpäissään oikia :D No sanos muuta, ihan hirmu kaukaselta tuntuu nuo keittiön kaapit :D

  Jaana, Kiitos! :) Aivan oikein ja sitä jäinkin miettimään. Tosin monia taloja oon nähny, joissa katot ja lattiat menee eri suuntiin eikä oo haitannu yhtään. Harva siihen edes osaa kiinnittää huomiota :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi laatat sopii juuri noin kuin olette ne ajatelleetkin! Se on silmää miellyttävämpi kun ajattelee kalusteiden kanssa. :) Ihanaa kun siellä edistytään nyt nopeaan tahtiin ja olette saaneet keittiötoimituksellekin jo aikataulun!!

  VastaaPoista
 5. Laattojen väri on todella kiva ja ladontakin on oikein hyvä :)
  Multakin kysyttiin jossain vaiheessa ladonnan suuntaa, että "kummin päin?" Kerroin mielipiteeni ja sain vastauksen "ei käy, näyttää hölmöltä" Minä siihen, että laita ne sitten niin päin kun näyttää hyvältä :D

  Kalusteasiat on sitten pulkassa, jee! Tuliko mitään viimehetken muutoksia?

  Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Leena, kiva kiitos! :) Joo, nyt on taas jotain mitä odottaa ;)

  Eeva, Aijaa :D Mää saan vaan yleensä miehiltä sellasia vastauksia, että ".. päätä sää.." Ei sekään oo helppoo, ku ne ei jaksa uhrata yhtään ajatusta sisustukselle xD Hmmm... Ei mitään suurempia, yläkerran vessaan lisäsin yhden yläkaapin, vessojen ovet vaihtu kalliimpiin malleihin :D Ja todennäköisesti otan vaatekomerot tytön ja meidän makkareihin. Ei siis mitään dramaattista :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Hippuska! Valtakunnallisestikin olet noteerattu, ajatteles sitä!! 7. suosituin rakennusblogi!! <3 Ihanaa, olet kyllä sen tunnustuksen ansainnutkin ihanalla blogillasi!

  VastaaPoista