Banneri

Banneri

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kauan etsitty aarre

Voi miten onnellinen sitä ihminen voikaan olla. Löysin kauan etsimäni aarteen, joka tänään kotiutettiin <3  Sen paikka tulee aluksi olemaan meidän "kirjastohuone" eli alakerran makkari. Tosin tämä "kirjastohuone" on itsestään vielä täysin kaaoksen vallassa, mutta jossain vaiheessa, kun joku tolkku tähän saadaan (l. kaikki ylimääräinen romu pois), niin huoneesta tulee varmasti ihan viihtyisä :) Jossain vaiheessa tämä ihanuus menee tod.näköisesti tytön huoneeseen yläkertaan, mutta nyt aluksi se saa viihdyttää tyttöä alhaalla. Ja voi miten onnellinen tyttö tästä huonekalusta onkaan :) Koko ilta menny siinä leikkiessä/piirrellessä/askarrellessa.

Tässä pieni maistiainen uudesta ihastuksesta ;)


17 kommenttia:

 1. Voi mieletön mikä kaunokainen!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kyllä siinä kelpaa piirrellä ja touhata :)
  Mitä kuvankäsittelyohjelmaa sä muuten käytät? Oon yrittänyt etsiä hyvää, joten kaipaisin vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin otetaan vinkkejä vastaan erilaisista kuvankäsittelyohjelmista...Mulla kolme eri ohjelmaa käytössä, Picasa (google), Microsoftin oma (vanha) sekä pelkästään selaimella toimiva PicMonkey. Käypä Jane kurkistamassa PicMonkeyn sivut. Tosi helppo ja hauska ohjelma eikä tarvitse ladata koneelle mitään!

   Poista
  2. Jane, Käytän photoscapen ohjelmaa. Ei ehkä paras mahdollinen, mutta sellainen millä saa ainakin yksittäisiä kuvia ihan kivasti muokattua. Siellä on helppo säädellä myös kuvan kokoa. :)

   Poista
 3. Justiin tollaisessa (paitsi ettei se ollut läheskään yhtä hieno ja hyväkuntoinen) tuli istuttua joskus 70-luvun lopulla ainakin pari vuotta. Sitten muistaakseni meidän koulussa kalusto vaihtui, ja nämä kapineet kannettiin johonkin pihan perälle halkovarastoon pinoihin ja päällekkäin. Ehkä ne meni sitten loppupeleissä sinne samaan paikkaan minne ne halotkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, miehen kans puhuttiinkin, että niidenkin kyläkoululla ollu näitä pulpetteja kymmeniä, mutta menneet varmaan suurin osa polttopuiksi, joskus aikoinaan :(

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö, vielä vähän tuunaan sitä (ihan pienillä jutuilla). Kyllä tuossa kelpaa istuskella :)

   Poista
 5. Hei,

  Löysin aika vasta sinun ihanan blogin. Ethän ole lopettamassa bloggailua? Meillä on ok-talon rakennushaaveita ja kun tontti löytyy, niin päästään tuumasta toimeen. Sinulla on värejä myöten samanlainen maku kuin minulla :D Blogistasi olisi siis suuresti apua, kunhan päästään raksavaiheeseen. Esim. nuo tapetti- ja kaakelivalinnat on sellaisia, että voisin niihin palata myöhemminkin.. Vai pitäisiköhän nuo tiedot kopsata jo varmuuden vuoksi.. :)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja kiva kun jätit kommenttia :) tarkoitus on atkaa bloggailua, mutta tällä hetkellä tuntuu, että kaikki junnaa paikoillaan, niin postailutahti on aika verkkainen :D kovasti ideoita päässä muhii, mutta toteutus on vielä hieman vaiheessa raksaähkystä johtuen. Ei muutako laitat kyselyä pintamateriaaleista mitkä kiinnostaa, niin yritän jostain kaivaa niiden tietoja. Tosin sen jo tiedän, että esim. Jotkut tapetit on poistunu valikoimista.

   Poista
 6. Hei,
  Kiitoksia! Kivasti täältä blogista löytyykin tietoa pintamateriaaleista ym. Mutta jos tarvitsen vielä yksityiskohtaisempaa tietoa, niin laitan myöhemmin viestiä :) Me ollaan vielä tontinhakuvaiheessa, mutta kovasti jo suunnittelen miltä se unelmien talo näyttäisi :)

  -Johanna

  VastaaPoista
 7. Hei! Juuri samanlainen löytö on minulla juuri käsittelyssä, tulee neidin huoneeseen. Kävin blogissasi ensimmäistä kertaa ja mukavalta vaikuttaa.

  VastaaPoista