Banneri

Banneri

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Meidän perheen vahvistus

Heipä Hei!

Laiskuus on pahemman kerran iskeny muhun. En oo ollenkaan jaksanu päivitellä tätä, vaikka asiaa ja aikaakin olisi ollut. Jotenkin en vaan oo saanu ittestäni irti, että oisin edes jotain raapustellu. Välillä tuntuu, ettei oo mitään kerrottavaa, koska mitään uutta ei tällä hetkellä täällä meillä tapahdu. Sitten taas kun ihastelen teidän muiden blogeja, niin iskee vimma oman bloginkin päivittelyyn :)
On mulla kyllä oikeesti yksi hyvä syykin, miksi en oo nyt pariin viikkoon kerenny täällä edes käydä: meille syntyi vajaa kaksi viikkoa sitten pieni tyttövauva <3 Aika on menny vauvaa ihastellessa ja kun vähänkin on ollu ns. "luppoaikaa", niin se on menny sitten reippaan isosiskon huomioimiseen. Mutta ehkäpä mää vielä innostun ja päivitystahti hieman tihenee :)


17 kommenttia:

 1. Kovasti onnea! <3 Suloiset pikku varpaat. :)

  VastaaPoista
 2. Voihan ihanuus!! Oikein kovasti paljon onnea teille pienen syntymän johdosta! Palailehan linjoille kertomaan kuulumisia, kunhan ennätät ja jaksat. Kaikkea hyvää teidän kevääseen!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja voi ihanuus!!:)!
  T,Kati

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea perheenlisäksen johdosta! :) En tosin edes tiennyt että siellä odotellaan! :) Heh! Voimia ja jaksamista! T. Sanna

  VastaaPoista
 5. Paljon Onnea koko perheelle pienokaisen syntymän johdosta!

  VastaaPoista
 6. Paljon Onnea koko perheelle pienokaisen syntymän johdosta!

  VastaaPoista
 7. Oikein paljon onnea ja vauvantuoksuja! <3

  VastaaPoista
 8. Iiiiiiihanat pikkuruiset pikkuvarpaat <3
  Melkein tunnen vauvantuoksun tänne naapuriin asti =)

  VastaaPoista
 9. Voi mikä ihana uutinen! Paljon onnea <3

  VastaaPoista
 10. Lämpimät onnittelut koko perheelle! <3

  -Johanna

  VastaaPoista
 11. VOi mikä ihana uutinen täällä olikaan!!! <3 Mahdottomasti onnea tyttövauvan syntymän johdosta teille ja isot halaukset! <3 Siinä sitä käsityötä riittääkin, mutta maailmasta parasta sellaista. Hyviä vointeja koko perheelle!

  VastaaPoista