Banneri

Banneri

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Uusin ihastus

Löysin facebookin kautta ihastuttavan pöydän ja onneksi miestä ei tarvinnut hirveän pitkään puhua ympäri, että pääsin pöytää katsomaan. Pöydän kun näin, olin ihan varma, että se kuuluu meille :) Nyt tässä mietinkin, että mitä pöydälle teen. Siis sen väritykselle, maalatakko valkoisella vai ei? Jotenkin tuollainen rosoinen vihreän väri kiehtoo ja ajattelinkin jättää sen ainakin hetkeksi sellaiseksi.

Pöydän kansi on toinen kysymysmerkki. Joku sen värissä kiehtoo, joku taas tökki. Haluaisin kannesta ehkä sellaisen ruskean harmaan, sellaisen aikaa eläneen harmaan näköisen (onko sellaista edes olemassa :D ) Pääseeköhän kukaan jyvälle mitä ajattelen?


Toinen ongelma on, että pöydän kansi on sivelty pellavaöljyllä, joka ei mun mielestä kovin hyvälle tuoksu. Kuulemma sen hajun pitäisi hävitä 2-3viikossa. Luulen, että pöydän vien ainakin viikoksi autotalliin "tuulettumaan" ja sen jälkeen tuon sen sitten sisälle, josko haju olisi lievempi.


Mitä sinä tekisit pöydälle, maalaisitko vai jättäisitkö ns. alkuperäiseen kuntoon? :)

27 kommenttia:

 1. Ihana pöytä!!!
  Itse jättäisin ehkä pöydän jalat juuri noin, mutta käsittelisin kannen juurikin sellaisella "vanhalla harmaalla". Muistan jossain törmänneeni sellaiseen petsiin/lakkaan, joten sellainen on ihan oikeasti olemassa. Taisi muuten olla jossain huvila ja huussi-ohjelmassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No hyvä, että joku ymmärsi heti värin mitä haen. Täytyy rauhassa tuumailla, ettei mene syteen ja saveen koko homma :)

   Poista
 2. Wau!!! Rosoinen pöytä on ihana ja voihan sen myöhemmin sitten maalata jos ei tunnu omalta. Taidan tietää millaista sävyä tarkoitat, haluaisin samanlaisen meidän olohuoneen pöydän kannesta, jonka maalaaminen taisi tältä kesältä jäädä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmotellaanpa puolin ja toisin jos oikea sävy kannen maalaamiseen löytyy :)

   Poista
 3. Voih miten ihana!! Minähän jättäisin sen tuommoiseks, mutta sen varmaan jos arvasitkin =D
  Pellavantuoksu pitäis kyllä lähteä muutamassa viikossa =)

  Semmoista "utuisenharmaat" petsiä on miusta kyllä olemassa, en nyt kyllä vaan muista missä.. Epäilisin silti vankasti että Pintanikkareilta saattas löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää niin tiesin sun vastauksen, sua ajattelinkin, kun mietin, että mitä pöydälle tekis ;) tykkään kyllä kans siitä ihan tuollasenaan :)

   Poista
 4. En koskisi maaliin! Vitsi mikä kaunotar tuo on juuri noin <3

  VastaaPoista
 5. Vaikea sanoa tarkkaan näkemättä, mutta ehdottomasti ainakin tuon vihreän säilyttäisin vaikka kannen muokkaisitkin mieluisaksi. Tuo vihreä ja patina sopii tuohon juuri täydellisesti! :) Itse varmaan...kahtelisin vielä tovin mitä tahdon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy munkin tovi sitä kahtella ja rauhassa puntaroida mitä teen, etten vaan pilaa pöytä vanhusta :)

   Poista
 6. Minusta tuo on niin ihana noin, en tekisi sille mitään! Upea löytö!

  VastaaPoista
 7. Oih mikä aarre <3! Minä en tekisi vielä mitään, anna ajan kulua ja anna silmän tottua tuohon rouheaan rosoisuuteen! Kerrassaan kaunis ja on näköjään löytänyt kaikkea kaunista ympärilleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin ajattelin, että ehkä se silmä tottuu juurikin tuohon rosoisuuteen, joten varmasti parempi katsoa ja tuumailla kuin katua jälkeenpäin tehtyä hätäistä päätöstä :)

   Poista
 8. Oi ihananuus mikä pöytä <3 Jätä ihmeessä noin aluksi ja jos alkaa tökkiä niin maalaa. Ihana kyllä! Ja pupuset <3

  VastaaPoista
 9. Ihana pöytä! Vihreän jättäisin ja korkeintaan kannen käsittelisin jotenkin.

  Laura Villa Kesätuuli blogista

  VastaaPoista
 10. Oi miten ihana <3 Jätä ainaki alkuun noin ja sitte jos oikeen tökkii nii maalaa vasta sitte :) Ihanat nuo lyhdyt kans, mistä oot löytäny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuules Minimanista joulun jälkeen bongasin ja vielä hyvää ale hintaan :)

   Poista
 11. Mä jättäisin aluksi ihan noin ja uudistaisin sitten jossain välissä jos siltä alkaa tosiaan tuntua. Tosi kaunis pöytä!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana. En välttämättä tekisi kannelle mitään enkä ainakaan jaloille. Kaunis on koko nurkkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaiden alle tämä oli etsinnässä ja oikein hyvin še siihen istui. Aluksi hieman jännäsin, että onko liian iso, mutta sehän oli kuin siihen tehty :)

   Poista
 13. Ihana pöytä, raskiiko tuota alkaa tuunaileen?

  VastaaPoista
 14. Tosi kaunis pöytä. Jotenkin niin kivasti patinoitunut. Miettisin varmaan itsekin samoja asioita, mutta näyttää kyllä niin hyvältä juuri tuollaisena. Anna nyt olla ja myöhemmin tuunaat jos tulee sellainen olo :) Päätin nyt liittyä lukijaksesi, ihana blogi sinulla :) Terveisiä Heinästä heiluvasta

  VastaaPoista
 15. Oikun ihana! Voisit vaikka myydä sen mulle:D:D:D.

  VastaaPoista