Banneri

Banneri

torstai 17. lokakuuta 2013

Varaslähtö jouluun

Meillä viikonloppuna isompi tyttö oli kuumeessa ja seinät meinas kaatua päälle, kun pihalle ei päästy, joten pitihän meidän jotain aktiviteettia keksiä. Niinpä kipasin kauppaan ja ostin piparkakkutaikinaa. Päätettiin siis ottaa varaslähtö jouluun ja leipasta piparkakkuja :)
Tänään olikin sitten satanut ensilumi maahan, jonka kunniaksi vanhempi tyttö halusi kuunnella heti aamusta joululauluja :D Joulufiilistelyissä jatkettiin iltapäivällä ja päätettiinpäs herkutella piparkakuilla ja glögillä. Hyvää oli! :) Kumma miten tuo lumi sai joulufiilistelyn aikaan. Mulle tuli kauhea himo laittaa jouluvaloja joka paikkaan :D Taidan kuitenkin malttaa vielä hetken ;)

13 kommenttia:

  1. Oiiii, jokohan sitä voisi itsekin ottaa harppauksen kohti joulua :) Kuvasi näyttävät kauniilta :)

    VastaaPoista
  2. Tää postaus toi mulle ekan kerran tänä vuonna sen "joulufiiliksen", sen kutkuttavan joulunodotuksen. Kiitos siitä! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania piparkakkuja teitte :) Se on kyllä kurjaa ku lapset on sairaana :/ Meillä onneks nyt ainaki hetkeks meni ohi :) Kyllä tuolla lumella on ihmeellinen vaikutus :D Munki teki heti mieli kaivella jouluvaloja mutta pakko malttaa marraskuun puolelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo inhottavia sairastelut ja nyt tuntuu, että tänä vuonna niitä on ollu ihan riittämiin meillä kaikilla :/ Joo, pakko vielä hetki malttaa noiden valojen kans :D

      Poista
  4. Oih, teillä on jo ihanat joulutunnelmat siellä! Täällä tulee kaatamalla vettä, mutta niitä valoja kaipailen jo minäkin. Tuossa pimydessä kaikki valonpilkahdukset tulee tarpeeseen.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me vähän jo fiilisteltiin ;) Täälläkin tulee vuoroin räntää, lunta ja vettä, että kyllä se joulutunnelma häviää hyvin nopiaa :D Totta, nyt pimeänä aikana kaikki valo on tarpeen ja sitä niin jo kaipaakin taas valoa tähän pimeyteen :)

      Poista
  5. Me ollaan kans tehty jo pipareita :) Ne on vaan niin hyviä...
    Toivottavasti pikkuinen voi jo paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on hyviä ja myös mukavaa puuhaa lasten kanssa :)

      Poista
  6. Varaslähtö Jouluun?
    Olen sitä eukolle ehdottanut - ainakin mitä riisipuuroon tulee :D
    JA hyvää - kuten kaikin puolin sairauksista vapaata syksyn jatkoa sinne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, riisipuuro on niiin herkkua, varsinkin ison voisilmän kera ;) kiitos ja sitä samaa myös sinne! :)

      Poista
  7. Apua, minulla tulee niin jouluinen mieli kun kaikki postaavat jouluisia juttuja... Nuo keksit näyttävät niin hyviltä!

    VastaaPoista