Banneri

Banneri

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Oon 1-vuotias, innokas oppimaan.. :)

Huh huh, mikä viikonloppu meillä oli takana valmisteluineen. Sunnuntaina tosiaan juhlittiin meidän 1-vuotiasta neitiä. Vaikka kuinka pieninä juhlat pyritään pitämään, niin siltikin lähemmäs 25 vierasta meillä kävi, joten touhua riitti melkeinpä aamusta iltaan. Saati sitten juhlien valmistelut, ne ottivat omat veronsa :D Kaupassa käyntiä useampaan kertaan, kun aina jotain unohtui, siivoamista siivoamisen perään, koristeiden tekemistä ja koristelua sekä muuten vain touhottamista ympäri taloa :D Ihan oli tällä mammalla virrat vähissä sunnuntai-iltana, mutta silti piti vielä päästä juhlien jälkeen jalistreeneihin. Saipahan ainakin pullat kyytiä ;) Nyt tulee aikamoinen kuvapläjäys, joten varautukaa.
Olin oikein tyytyväinen meidän koristeisiin, sain sellaiset koristukset joita olin meidän tyllerön juhliin haaveillut. Näiden nopean toimituksen meille mahdollisti juhlacenter.fi, joten kiitos heille mukavasta yhteistyöstä! Tuolta lyötyy koristeita juhliin kuin juhliin ja varmasti joka makuun. Siellä olisi puoti pullollaan myös ihania hääkoristeita, harmi vain, ettei niitä juhlia oo meille tulossa ainakaan mitenkään suuressa mittakaavassa ;D
Tällä kertaa tein kakut Kinuskikissan ohjeiden mukaan. Mua hieman harmittaa tuossa tähtikakussa tuo kinuskikerros. En kerennyt/jaksanut sitä itse alkaa keittelemään, niin ostin kaupasta valmiin kinuskin (saman tyylistä mitä kondensoitu maito). Mun mielestä siinä ei paljoa kinuski maistunut ja se teki kakusta mun mielestä hieman "laimean" makuisen. No tulipahan kokeiltua.
Tänään on meidän rinsessan virallinen syntymäpäivä, joten haluan toivottaa ihanaakin ihanemmalle tyllerölle Paljon Onnea! <3

33 kommenttia:

  1. On noissa synttäreissä vaan aina aika kova homma, mutta on se aika kivaakin kun näkee lapsen riemun. Tosi kauniit juhlat teillä on ollut, ihania koristeluita. Onnea 1-vuotiaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä, mut mitäpä sitä ei tekis lasten eteen :D

      Poista
  2. Paljon onnea suloisella 1-vuotiaalle! Ihanan näköiset juhlat teillä! Meillä on sama homma pian tiedossa, kun juhlitaan 1- ja 3-vuotiasta yhteissynttäreillä. On siinä juhlien järjestämisessä vain hommaa, mutta kyllä on sitten niin palkitsevaa, kun kaikki on valmista ja vieraat ja päivänsankari viihtyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♡ voi teilläkin on kyllä urakkaa tiedossa :)

      Poista
  3. Ihanan nököiset juhlat, onnea suloiselle 1-vuotiaalle. :)

    VastaaPoista
  4. Voi, miten kauniisti ja söpösti olet laitellut siellä paikkoja ja pöydän herkkuineen<3 pikkuinen palleroinenkin vilahtelee kuvissa!!<3 Halit pikkuiselle :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia, kivat koristelut ja tarjottavat! :)

    VastaaPoista
  6. Kauniit 1-vuotisjuhlat on pikkuinen päivänsankari saanut! Tosi kauniilta näyttää myös teidän koti, koristuksineen kaikkineen! Silmiin pisti erityisen kauniina Green Gaten? pilkulliset mukit! Oih ja voih, itsellenikin maistuisi kahvi moisista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Gg:n kupposethan siinä, ne on kyllä söpöt ♡

      Poista
  7. Onnittelut 1-vuotiaalle! Ihanan näköisesti olet kotia koristanut juhliin.

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihanat synttärit! Paljon onnea tyttärellesi!:) Meille on myös tulossa viikonloppuna pojan 2-vuotissynttärikoristeet juhlacentteriltä,myöskin yhteistyön merkeissä! ;) Mustavalkoista kylläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! Oii, kiva nähdä palasia teidän juhlista/koristeluista! :)

      Poista
  9. Suloiset synttärit. Viirinauha on ihana koriste! Onnea tyttöselle :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat kemut oli herkkuineen ja koristeineen <3

    VastaaPoista
  11. Kylläpä teillä on ollut hienot juhlat, myöhäiset onnittelut pikkuprinsessalle <3 :-)

    VastaaPoista
  12. Onnittelut 1-vuotiaalle! Ihanat herkut ja koristelut!
    Meillä olisi ristiäisten suunnittelua ja järkkäilyä tiedossa...

    Mukavaa alkanutta maaliskuuta!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kurkata juhlacenter.fi sivuille, siellä oli myös kivoja koristeita ristiäisiin :)

      Sitä samaa myös sinne ♡

      Poista
  13. Oi kuinka ihanat koristelut ja mahtavat herkut olet tehnyt! Ihanan iloisia ja valoisia kuvia muutenkin :D Paljon onnea pienelle, joka näemmä kävelee jo vinhaa vauhtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eeva! ♡ Joo, pikkuinen on jo kova menijä ;)

      Poista
  14. Voi miten ihanan näköistä! Niin koristelut kuin teillä muutenkin :) Oikein paljon onnea <3 Ihana pieni vielä teillä :)

    VastaaPoista
  15. Mausta en osaa sanoa, mutta ihanan söpöltä näyttää!!!

    VastaaPoista
  16. Hei, sinulle on blogissani haaste! :D

    VastaaPoista
  17. Heippa, olisin kysynyt minkälainen systeemi sinulla on tuossa Ektorpin istuinosassa? Onko siinä jokainen istuintyyny huputettu erikseen vai joku yhtenäinen systeemi? :) itsellä ollut yksi yhtenäinen "peitto" irrallaan siinä päällä joka on tietysti jokaisen istumisen jälkeen päin peetä... alkaa vähitellen loppua hermot sen kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jos tuota beigeä istuinosaa tarkoitat, niin olen laittanut molempiin sohviin ihan vain fleece viltit :) hyvin pysyy paikoillaan, välillä toki joutuu oikoa. Nämä viltit on sen verran isojakin, että hyvin saa laitettua noiden istuinosien alle, joten ei senkään vuoksi valu koko ajan pois. lähempää katsottuna ovat todella nukkaiset, kun nämä on jo jonkin aikaa ollu käytössä. Edulliset, olikohan n. 6€/kpl

      Poista