Banneri

Banneri

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kukkakärpäsen purema

Onpas meillä ollut harvinaisen hulina viikko! Meillä on päivät menny klo: 10-14 tytön jalkapallokoulussa ja illat on ollaan oltu pihalla, joko kukkapenkkiä tonkien, pihaa laittaen tai naapurien kanssa juoruten :D Ilmat on ollu mitä parhaimmat ja taas kerran voi todeta, ettei näillä keleillä sisällä viitsi istuskella.
Muhun on puraissut suuren suuri kukkakärpänen tai pikemminkin puutarhakärpänen. En oo koskaan ollut mikään puutarha ihminen, mutta nyt. Mun pienen pieni kukkapenkki on kokenut valtavan laajennuksen, jonne  olen istuttanut vähän yhtä sun toista. Työkaverilta saatuja perennoita, naapurilta saatuja tai ostettuja. Vielä sinne mahtuu ja haaveissa mulla onkin yhtä sun toista lajiketta ;) Mun päivien rituaali onkin nykyään kukkapenkin tarkistaminen. Koko ajan pitää käydä katsomassa josko sieltä nousisi jokin uusi kukkanen tai onko joku pikkuinen puhjennut kukkaan. Varsin koukuttavaa puuhaa <3
Mulla on haaveissa pari uutta kukkapenkkiä. Yksi tulee leikkimökin seinustoja kiertämään ja toinen tulee  etupihalla. En vain ole osannut päättää minkälaisen etupihalle aion tehdä, vinkatkaahan jos teillä on jotain ihania inspiskuvia pinterestissä tai jossain muualla mitä saisin ihailla :)
Ylläolevaan istutuslaatikkoon (minkä mies viime vuonna mulle värkkäs) olen istuttanut salaattia. Hieman Matti Myöhäsenä ne laitoin, mutta eiköhän nuo kerkeä vielä kasvaa :)

Lämmintä ja Aurinkoista viikonloppua kaikille! :)


9 kommenttia:

 1. Kaikissa meissä asuu pieni puutarhaihminen, pitää siis sinunkin tapauksessa paikkansa. Varo vaan puutarhainnostus vie ensin pikkusormen ja sitten koko käden, ;D
  Ihana kukkapenkki!
  Viikonloppua, aurinkoista sellaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ilmeisesti asuu :D mukavaa, että se on löytynyt :)

   Poista
 2. Täälläkin on ihmeissään tullut löydettyä itsensä kukkapenkkejä värkkäämästä ja kukkia istuttamasta! Mikä kumma siinä onkin, että ennen ajatuskin kasveista tylsistytti, mutta nyt huomaa olevansa intopinkeänä niiden perään! :D Kummallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos se! Mullakin kukkapenkit aiheutti ennen syviä huokaisija, mutta nyt sitä kyykitään takapuoli pitkällä rikkaruohoja nykien :D

   Poista
 3. Sama juttu täällä! :-D Puutarhahommat on kyllä ihania, ja samanlailla täälläkin kierrellään kukkapenkkejä kurkkimassa päivittäin, ja monta kertaa! :-D Mutta miten suurta nautintoa se tuottaakaan, kun huomaa kasvien talven jälkeen jälleen heräävän, oih... :-)
  Ihanaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy muitakin hurahtaneita :) kasvun ihmeitä on kyllä parasta seurata <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Oi miten ihan freessi tuosta istutuslaatikosta tulee kun valkoisen rinnalle tupsahtelee kirkkaanvihreää..! =)

  VastaaPoista
 5. Toivon mukaan sinne jotain alkaa kasvamaan :) Vihreä ja valkoinen on kyllä kesäisen raikas yhdistelmä! :)

  VastaaPoista