Banneri

Banneri

perjantai 19. syyskuuta 2014

Kurkistus leikkimökkiin


Moikka moi!

En olekaan vilauttanut teille leikkimökin sisustaa. Mökin sisustaminen on vielä täysin kesken. Miehellä on nikkaroitavissa sinne pieni projekti, mutta sekin on jäänyt kaiken kiireen keskellä aloittamatta. Kovasti haluaisin hyllyjä seinille ja mökki kaipais uutta pöytäryhmää. Toivon, että mies kerkeäisi ne jossain vaiheessa nikkaroida. Parvelle jäi kaiteet ja rappuset tekemättä sekä mökkiin tulee vielä kaksi pientä ikkunaa, jotka antavat parvelle luonnon valoa, mutta ehkä niiden aika on sitten ensi keväänä. Ikkunoihin olisi ihana saada verhot yms. Hommaa siis riittää tämänkin projektin osalta vielä pitkään ;)
Mökin seinät on maalattu Teknoksen värillä, joka on hieman harmahtavaan taittava valkoinen. Me käytettiin pohjamaalia, joka oli Futura Aqua 3:sta  ja seinien lopullinen väri maalattiin Futura Aqua 40:llä. Lattia on maalattu Teknoksen vesiohenteisella akryylupohjaisella lattiamaalilla (Teknofloor Aqua), mikä on tarkoitettu nimenomaa sisäkäyttöön. Me maalattiin lattia kolmeen kertaan. Maalia oli kevyt maalata ja tykkäsin ihan hirmuisesti tuosta sävystä. Olen niin tyytväinen, että Teknoksen asiakaspalvelijat osasivat suositella juuri tätä sävyä meille. Jos meillä olisi puulattia sisällä, joka kaipaisi maalia, maalaisin isommatkin pinnat ehdottomasti tällä maalilla ja sävyllä.
Jos joku kaipaa vinkkejä maalisävyihin tai muut asiat maaleissa askarruttavat, niin Teknoksen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko sähköpostilla (maalineuvonta@teknos.fi) tai puhelimitse (09- 5060 9550).

Yhteistyössä Teknoksen kanssa.

10 kommenttia:

 1. Kaunista on teillä mökissä ja maalit on nätin sävyiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maalien värisävyistä tykkään minäkin :)

   Poista
 2. Huippusöpö on kyllä tuo leikkimökki ♡ Ja todellakin kauniit sävyt :-)

  VastaaPoista
 3. Tuli niin söpö mökki <3 Ihana väri lattiassa!

  VastaaPoista
 4. Somalta näyttää mökissä, kyllä tuolla leikit maittaa makoisasti, <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla olis kiva vsin istuskella ja seurailla lasten touhua :)

   Poista
 5. Hei! Osaatko vielä sanoa,mikä väri/sävykoodi tämä oli teillä? Olemme maalaamassa lattioita sisätiloissa ja hyvä maalisävy etsinnässä. Kiitos. =)

  VastaaPoista
 6. Kyllä se jossain on tallessa. Yritän etsiä. :)

  VastaaPoista