Banneri

Banneri

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Pikaiset kuulumiset

Huh, miten aika juoksee. Viime viikonloppu ja tämä viikko on ja tulee olemaan aika kiiruista aikaa. Aamusta puoli kuuden jälkeen on herätty ja ensimmäisen kerran ilta yhdeksältä istuttu alas. Eipä siinä enää sen jälkeen jaksa muuta kuin painaa pää tyynyyn ja ruveta untenmaille. Paljon olisi ollut viikon varrella asiaa, mutta nyt ei vaan rahkeet ole riittäneet.
Tänään tuli itselle mittariin pyöreät 30 vuotta. Aamulla mua odotti alakerrassa jättisuuri paketti, josta paljastui ompelukone! :D Täytyy ilmeisesti alkaa opetella tulemaan toimeen moiosen masiinan kanssa ;) Töiden jälkeen tein nopsaa mutakakun ja äiti ja iskä kävivät kahvilla. Siihen mun juhlimiset jää. En ole yhtään sellaista tyyppiä, että tykkäisin olla juhlien keskipisteenä, joten siksi en mitään juhlia halunnut. Mulle riittää, että saa lasten juhlat juhlittua :)
Nyt jalat kohti kattoa ja nautin hetken hiljaisuudesta ja takkatulen lämmöstä!

6 kommenttia:

 1. Onnea! :-) Voi vitsi, noi GG Alba ja Nanna latet näyttää kyllä niin hyvälle yhdessä. Varmaan pakko tilata, vaikka en ole vielä oppinut noista mitään juomaan..Neljä pilkullista löytyy tällä hetkellä ja toimivat lähinnä kukkamaljakkona ;-)

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut 3kymppiselle! ♡♡♡

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa pyöreitten johdosta :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista