Banneri

Banneri

lauantai 10. tammikuuta 2015

Haaveita ja ajatuksia

En tiedä onko se kevään tulo vai mikä, mutta jokainen nurkka kaipaisi mukamas jotain uutta. Täällä podetaan kamalaa sisustus/remontointi vimmaa. Mun ajatukset harhailevat jatkuvasti joka nurkassa, mietin ja pähkäilen miten mitäkin paikkaa voisi uudistaa :D On täällä pensseli jo tänään heilunut, mutta mitään suurta muutosta ei kuitenkaan ole tehty. Siitä sitten myöhemmin lisää.
Suunnitelmia ja haaveita on paljon, osa on jo ns. pitkänajan ajatuksia ja osa ihan uusia tuulia. Harmi vain, kun kaikkia haaveita ei ole mahdollista toteuttaa, kunne maksavat hieman enemmän kuin budjetti sallii. Nettikauppoja on selattu ees ja taas, "tarvisin" niin paljon kaikkea uutta ja keväistä, mutta vielä olen mieleni malttanut. Tyydyimpä sitten kuvailemaan vanhemmän prinsessan huoneesta vaaleanpunaisia unelmia.
Onko kellään muulla tälläisiä ajatuksia vai olenko ainoa? :) Idearikasta viikonloppua! ;)

10 kommenttia:

 1. Juu on! Yksi lasivitriini ja yksi makkarin seinä uusiksi :) Mies on samaa mieltä vitriinistä, mutta tapettiseinään ei suostu kajoamaan...lupasi antaa edustamansa oppilaitoksen maalauspuolen kouluttajan numeron mulle. Saan kuulemma ihan itse sopia tämän kanssa oppilatyöstä ;) Minen ymmärrä, johan noita tapetteja on katseltu reilut pari vuotta ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Aika aikansa kutakin, eikö kaks vuotta oo jo sellanen, että tuo sanonta olis oikein osuva? ;)

   Poista
 2. Kuulostaa niin samalta kuin täälläkin, kai se kevään tulo saa jotenkin uusia tuulia ja ajatuksia lentämään..

  VastaaPoista
 3. Samassa veneessä ollaan :)
  Nettikauppoja on kierrelty ja tehty ns. haamuostoksia. Kaikkea kivaa olisi mitä haluaisi, mutta järki voittaa tunteet, vielä toistaiseksi ;)
  Muutamia ostoksia tosin olen tehnyt, kun aloin uusimaan pikuhiljaa meidän kahviastiastoa.
  Mutta kevät on vaarallista aikaa.. Liekö sitten jokin pesän rakentamisvietti..?? ;)

  Ihanaa sunnuntaita :)
  -Karita-

  http://matamikoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät taitaa olla aika vaarallista aikaa, saas nähdä kauanko pystytään ajattelemaan järjellä, ennenkö painaa "osta"-nappulaa ;)

   Poista
 4. Joo et todellakaan taida olla ainoa! :'-D Sisustamisvimman lisäksi täällä vallan suunnitellaan jo ihan
  uutta taloakin, harmi vain ettei tullut sitä lottovoittoa.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meinaa välillä olla samaa viikaa. Haaveet lähtee lentoon ja mielessä pyöritellään jo uutta pohjapiirrustusta :D Lottavoittoa odotellessa!

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Suloisuutta ja pehmeitä värejä täynnä. :) Kevättä kohti sisustusvimma nostaa täälläkin päätään. En oikein tiedä mitä haluan, mutta kovasti tulee katsottua paikkoja, että jotakin uutta tai vanhaa uutta ne kaipaavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos marianne! <3 täällä sama, aina ei edes tuedä mitä haluaa, mutta jotain uutta olis saatava :D

   Poista