Banneri

Banneri

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Keittiön uusi lamppu ☆

Ihanaa, meillä alkoi paistaa aurinko! Kyllä sitä on taas kaivattukin piristämään päiviä. Kylmähän tuolla ulkona on, kun siellä tuulee aika kylmästi, mutta aurinko sentään vähän lämmittää. Viikonlopuksi olisi suunnitelmissa saada eteenpäin meidän yläkerran terassia (jep, sekin on edelleen vaiheessa), joten senkin vuoksi toivon aurinkoisia ja tuulittomia päiviä.
Olen ihan totaalisesti unohtanut esitellä meidän ikean ostoksia. Uusi lamppu oli keittiönpöydän yläpuolelle toiveissa. Ikeasta löytyikin erittäin ihana lamppu. Aluksi vain mietin, että sopiiko se meidän tyyliin ollenkaan, mutta hetken mielijohteesta nappasin sen kärryjen kyytiin. väriksi valikoitui kupari, joka sopii mustaa paremmin meille, ainakin omasta mielestä. Ja minusta tuota nyt ei kauhean selväksi kuparin väriksi voi sanoa, enemmänkin on tuollainen ruskean sävyinen. Nyt silmä on jo tottunut tuohon ja tykkään siitä kovasti.
Mukaan lähti myös pöydällä näkyvä pienen pieni kasvihuone. Se oli Family-kortilla 12e:n hintaan, joten eihän sitä kauppaan voinut jättää ;) Nyt siellä kasvaa pienen pieniä tomaatintaimia, jotka toivottavasti tuottavat edes muutaman hasun tomaatin.

22 kommenttia:

  1. Ihana lamppu! :-) <3 Ja sopii todellakin teille oikein hyvin! :-) Tuon tyylistä olen kaavaillut meille myös, viime kesänä huonolla menestyksellä koetettiin vähän tuunatakin tuon tyylistä, mutta ei saatu kunnolla onnistumaan :-) Katsotaan mitä sitä keksisi :-)

    Kasvihuone on symppis! :-) Toivottavasti tomaatit kasvaa :-) Parvekkeella se odottelee meillä, joulu asetelma on siitä siivottu pois ja taimet odottavat :-)

    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi myöa mielessä, että jos lamppu ei meille tuollaisenaan passaa, niin oisin tuunannut tuota, mutta ihan kivalta se noin näyttää :)

      Tuo kasvari taitaa olla monikäyttöinen :)

      Poista
  2. Mainiosti sopii valaisin. Meilläkin on keittiössä kuparin värinen valaisin ja tykkään siitä paljon. Ei aina perus alumiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs, välillä on kiva poiketa omalta mukavuusalueelta. :)

      Poista
  3. Kiva valaisin, sopii kyllä teille hyvin. Ihanaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
  4. Kaunis lamppu ja hyvin istuu tuohon! Ihastelin myös nurkan tikkaita, kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♡ Itsekin tykkään noista tikkaista ja erityisesti niiden väristä :)

      Poista
  5. Oikein nätti valaisin, kivan värinen! :-) Ihana tuollainen minikasvihuone <3
    Aurinkoista viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
  6. Voi, kun ihana lamppu ja sopii niin hyvin tuohon tilaan<3

    VastaaPoista
  7. Hienosti sopii lamppu tuohon, näyttää oikein kauniilta! :)

    VastaaPoista
  8. Olipa viksu värivalinta, itse olisin automaattisesti ottanut joko valkean tai mustan jos olisi ollut ja vierastanut tuollaista rusehtavaa mutta sehän sopii teidän köökin värimaailmaan täydellisesti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin uskalsin poiketa tutusta ja turvallisesta ;)

      Poista
  9. Sinulle olisi blogissani haaste :)

    VastaaPoista
  10. Upea lamppu! Hyviä ostoksia olet ostanut. Kiva tuo mini kasvihuoneen. Pitääkin itse poiketa ikeaan hakemaan moinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kasvihuone on kyllä kiva ja edullinen löytö! :)

      Poista