Banneri

Banneri

maanantai 23. toukokuuta 2011

Keittiön suunnittelua

Täällä ollaan vietetty hiljaiseloa keittiö ym. suunnitelmien suhteen. Jotenkin on vain tuntunut, että niitä ei ole nyt jaksanut ajatella ollenkaaan. Tällä hetkellä ollaan käyty topi-keittiöllä (suunnittelut vielä vaiheessa), Omega-keittiöllä (suunnittelut vaiheessa), Petra-keittiöllä (piirrustuksia odottellessa) ja Isku-keittiöllä (piirrustuksia odotellessa). Mistään ei siis olla saatu tarjousta, kun kaikki ovihommat ym. ovat olleet mietinnän alla. Mulla on ovimalli vaihtunut sen tuhat kertaa jo tässä välissä. Joka kerta, kun olen mennyt johonkin firmaan ja luullut mitä haluan, niin olenkin löytänyt aina vain paremman ovimallin ja niin kävi tänäänkin. Tässä seuraavassa kaksi vahvaa ehdokasta keittiön ovimalliksi. Kaksi alinta kuvaa ovat vain eri vetimillä. Itseäni tällä hetkellä miellyttää tuon alimman kuvan vedinvaihtoehdot. Ja tuo Isku-keittiö ei pääse oikeuksiinsa kuvassa vaan luonnossa se on paaaaaljon ihanemman näköinen :) Ja tuo Petra-keittiön kaapit ovat taas tuossa kuvassa hienompia mitä luonnossa =D

Täsä Petra-keittiön ovimalli


Isku-Keittiön ovimalliIsku- Keittiö


Näin heti voin sanoa, että Petra-keittiötä meille ei tule (saman ovimallin saa muualtakin). Siellä ei ollut mahdollisuuksia toteuttaa mitään mitä toivoin, joten se saa jäädä, vaikka sieltä hyvä tarjous tulisikin. Ehdottomasti paras suunnittelija on löytynyt Isku-keittiöiltä ja hänen kanssaan mielellään kaupat tekisinkin, tosin hinnasta ei vielä ole mitään hajua. Hän osasi parhaiten katsoa kokonaisuutta ja osasi myös ehdottaa omia ideoita ja hän uskalis kyseenalaistaa myös minunkin hatarat ideat. :) En voi sietää sellaisia myyjiä, jotka vain nyökyttelevät minun ehdotuksilleni, vaikka ne eivät toimisikaan.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tutulta, joskin tässä vaiheessa sillai kaukaiselta (=kun on jo muut kujeet mielessä) ettei enää ota niin paljoa päähän ne huonot kokemukset keittiöfirmoista.
  Isku oli ainakin meidän paikkakunnalla ihan reippaasti kallein. Hintaeroa oli n. 6000e edullisempaan. Me ei siis valittu halvinta eikä kalleinta. Mutta kuten itsekin olet jo huomannut, hinta ei ole se ainoa asia jota noissa keittiökaupoissa painottuu! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Isku on mielestäni aika ajaton. Tuollaisen keittiön olen kerran rakentanut ja siitä pidän edelleen.

  Keittiötä kannattaakin miettiä oikein hartaudella ja moneen kertaan, jotta sietää sitä sitten käyttää ja katsella useista vuosia eteenpäin.

  Valkoisen ja lämpimän puusävyn yhdistelmä on aika kiva!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja malleja keittiöistä:)

  Isku oli meilläkin kallein. Pari kuukautta sitten kun me teimme keittiöremontin, niin kiersimme kaikki keittiöfirmat. Meidän (asun samalla kun te ;))paikkakunnalla on uusi keittiöliike linja-autoaseman laidalla, mutta se tyttö oli ollut töissä niin vähän aikaa, että ohjasi meidät ketjun toiseen myymälään naapurikaupunkiin (40 km etelään). Kävimme siellä ja teimme kaupatkin siellä. Hinta oli halvin ja palvelu tosi hyvää. Kannattaa käydä ja kilpailuttaa! Katselin tuota ovimallia ja muistaakseni niillä oli aivan sama, koska itsekkin mietimme sitä. Kannattaa ainakin soittaa ja kysellä, eihän siinä häviä mitään:)

  VastaaPoista
 4. munkin silmään ihanimmalta näytti tuo iskukeittiö kokonaisuudessaan! Itsellekkin on tulossa valkoisen ja puunvärisentason keittiökokonaisuus. Meillä aivan huippu keittiösuunnittelija tältä omalta paikkakunnalta, joka uskalsi ehdottaa miten kannattaisi tehdä ja keksi hyviä ideoita, sekä kehui myös mua tietyistä asioista, jotka hänkin olisi kuulemma toteuttanut juuri niinkuin mäkin/mekin, vaikka Kannustalon piirrustuksissa oli aivan toisin. ;)
  Kyllä ne on niin suuria päätöksiä, että on todella vaikea valita pikaisesti mitään parasta,eikä onneksi pikaisesti tarvitsekaan. Välillä silti ihan iskee pientä stressiäkin kaikesta mm. lattioista ja just tasoista, että rimmaavatko sitten hyvin yhteen. :) mutta kyllä ne siitä muotoutuu niin teillä kuin meilläkin- uskotaan niin! <3

  VastaaPoista
 5. Kun teimme tähän nykyiseen taloon remppaa, niin Topi piirsi keittiön. Keittiösuunnittelijoissa on eroa. Sain monta kertaa sanoa, että halua pöydän toisen ikkunana alle, hän ei millään tahtonut muuttaa sitä.
  Keittiö sinänsäkin oli aivan järkyttävän kallis (siinen aikaan) 42000 mk. Kilpailutimme ja loppujen lopuksi saimme saman keittiön ja eteisen kaapit 115000 mk. Ja hyvät ovat olleet :) Loppujen lopuksi kävi vielä niin, että Topi oli mitannut kaksi seinää väärän mittäisiksi -toisen 20 liian lyhyeksi ja toisen 20 cm liian pitkäsksi :( Ja he kävi vielä kaiken lisäksi 2 kertaa paikan päällä...
  Jos vertaat eri hintoja, niin toisaalta sinulla pitäisi olla täysin sama piirrustus, koska jokin mekanismi voi nostaa hintaa melko lailla ja ne eivät ole enää vertailukelpoisia.

  Tuo Petra keittiön piirrustus on tosi ihana.

  VastaaPoista
 6. Ihan hirveitä kirjoitus virheitä... Sen siitä saa, kun yrittää toisella kädellä tehdä muuta.
  Siis halvempi hinta oli 11 500, eikä 115 000 mk.

  VastaaPoista
 7. Juuri näin: vertailua kannattaa tehdä mahdollisimman paljon samoilla valinnoilla. Se ei ainakaan meillä muodostunut ongelmaksi, sillä samoja systeemejä myyvät useassa eri firmassa ;)
  Onnea matkaan ! :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on samantyyppiset vetimet kuin siinä alimmassa Iskussa, ihanat! Muutenkin raikkaan näköisiä kaikki.

  Onhan niissäarvokkaammissa etunsakin. Meillä esimerkiksi Puustelli vaihtaa nyt veloituksetta 6 kk käytössä olleen uunin, kun kaasuletku ei mahtunutkaan sen taakse. Samoin vaihtoivat yhden laatikoston koontivaiheessa ja veloituksetta kapeampaan, kun ei mahtunut. = Mittatakuu. Vaikka ei me tuon takia Puustellia valittu, vaan siksi, että sieltä sai ainoana haluamani oven puisena:D.

  VastaaPoista