Banneri

Banneri

torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Meillä raksa nukkuu koko pääsiäisen ajan (ellen sitten ehdi jossain välissä maalaileen). Miehellä on niin paljon töitä, että raksalle hän ei kerkeä. Harmittaa, mutta eipä se auta. Kyllähän se siellä meitä odottaa :) Haluan Toivottaa Kaikille Oikein Aurinkoista Pääsiäistä! :)

8 kommenttia:

 1. Älä murehdi, kyllä se siitä! On tärkeintä että välillä on päiviä jolloin saa huilia ja kun ei ole tiukkaa deadlinea niin miksi kantaa turhaa stressiä sellaisesta. Tiedän toki, etten ole paras puhuja sen suhteen. :) Oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa teille sinne! PS;Mekin pidetään hyvällä omallatunnolla raksavapaata pääsiäisenä.

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä teillekin!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa pääsiäistä sinne! Ihana kuva sulla tässä postauksessa :D

  Koita jaksaa sen harmistuksen kanssa, tiedän miltä se tuntuu!!

  VastaaPoista
 4. Meillä onneksi miehen työvuorot osuu niin, että on aikaa mennä raksalle, hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva <3 kyllä sinne raksalle vielä ehtii. Jaksaa taas paremmin, kun välillä lepäilee!

  Mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Olipa ihana löytö tämä sinun blogi :) Luin tätä jonkin matkaa ihan alusta asti ja ihmettelin miten samoja mietteitä meillä on! Meillä on tontti varattuna ja sopivaa talomallia ollaan kuumeisesti mietitty. Lemppareina tällä hetkellä on juurikin tuo samainen Kannustalon malli, josta tekin lähditte liikkeelle, Teritalojen Victoria, Kreivitalojen Nordland sekä muutama malli Jetta-taloilta :) Mies tykästyi lisäksi Kastellin yhteen malliin, mut mun sydämen on tainut viedä Kannustalo.. hemmetti kun tekevät niin hienoja esitteitäkin että heti jää koukkuun ;) Meillä siis nyt edessä tarjousten pyyntö/kilpailutus ja olikin kiva lukea teidän kokemuksia ko valmistajilta. Kateus iski tuon mestarin suhteen..mistä me ikinä löydämme yhtä osaavan vastaavan mestarin kuin te?! :)
  Terkuin,
  Laura ja talohaave
  Ps. Oma raksablogikin on suunnitteilla :)

  VastaaPoista
 7. Leena, oot ihan oikeassa, muutaman päivän irtiotto tekee kyllä hyvää :)

  Eeva, kiitos!

  Jansku, kiitos! Niinhän se on, että paremmin jaksaa, kun muutaman päivän kerää taas voimia ja innostusta :)

  Laura, Kiva kun jätit kommenttia ja kiva kuulla, että muutkin käy samoja ajatuksia läpi kuin me :) Toivottavasti saat jotain vinkkejä matkan varrelta. Kyllä ne kannustalon esitteet on syötävän ihania, niitä on tullut vieläkin selailtua ;)
  Meillä on kyllä ollut suuri onni saada ihan paras vastaavamestari.Kannattaa kysellä muilta rakentajilta suosituksia, niin saa mahdollisimman hyvän. Kannattaa ottaa sellainen, joka oikeasti vierailee siellä raksalla pari kertaa viikossa/tilanteen mukaan.
  Ja kovasti kannustan oman raksablogin avaamista. Moni juttu jää unholaan, jos ne ei ole jossain ylhäällä ja mikä parasta; vertaistuki on korvaamatonta :))

  Ja iso kiitos muillekin kommentoijille :))

  VastaaPoista