Banneri

Banneri

perjantai 17. tammikuuta 2014

Meidän makkari

Meidän makkari ei varmaankaan oo täällä hirveästi vilahdellut. Ja syykin on se, että siellä ei mun mielestä oo ollu yksinkertaisesti mitään näytettävää :D Edelleenkin se on aika askeettinen. Hieman kaipaisin jotakin seinille ja hieman ehkä väriä lisää. Verhotkin puuttuvat. Ikkuna on niin iso, että siihen pitäisi oikein teetättää verhot, en vain ole saanut aikaiseksi mennä kangaskauppaan ja tilata niitä. Mutta tässäpä muutama räpsy yläkerrasta :)
Meillä mies nikkaroi sängyn päähän samanlaisen penkin kuin kuistillekin, säilytystilaahan ei voi olla koskaan liikaa. Siitä se ajatus sitten lähti, että vilautanpa teille pikkuisen tuota meidän nukkumakammaria. :)
Haaveissa on siirtää yksi lipasto tuonne meidän huoneeseen ja saada yksi hylly näin alkuun seinälle, mutta mitään ei tapahdu ennenkuin mies saapuu reissulta kotiin (vasta viikon päästä perjantaina). Niinhän sitä sanotaan, että työ haittaa harrastuksia ja huvia ;)
                    Aurinkoista viikonloppua jokaiseen kotiin! :)

14 kommenttia:

 1. Todella kaunis makuuhuone, voi nam! <3<3<3 Teilläkin mies on kyllä kätevä käsistään! :-)

  VastaaPoista
 2. Voi, olisipas tuollainen penkki kätevä meillekin sängynpäätyyn! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se tulee muuhunkin käyttöön kuin vaatteiden säilytykseen (siinä kannen päällä) ;)

   Poista
 3. Tuo sängynpäätypenkki on upea! Ja makuuhuoneen tunnelma muutenkin ihanan rauhallinen. Ihailen aina tuollaisia yläkerran viistoja kattoja, itse kun asun vaan yhden kerroksen kodissa, jossa moisia ihanuuksia ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse taas haaveilen täyskorkuisista huoneista :D Kai se niin menee, että se mitä ei ole, niin siitä haaveilee. Jospa sitä joskus oppis tykkäämään siitä mitä itsellään jo on :)

   Poista
 4. Kaunis kuin mikä tuo teidän makkari! Niin se vaan on, että sisustus syntyy ajan kanssa. Mieluummin ensin vähän "tyhjää" ja ajan kanssa sitten täydentää kokonaisuutta. Toisaalta siinä on se vaara, että asiat jää kesken ja roikkumaan, kuten meidän makkarissa....Ei ole sängyn päätyä eikä penkkiä, johon laskea vaatteet... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin asioilla on aina puolensa :D Kumpi parempi, en tiedä :D

   Poista
 5. Aivan ihanalta näyttää ♥
  Rentoa sunnuntai-iltaa teille!

  VastaaPoista
 6. Kaunis makkari <3 Ja tuo penkki on edelleen niin hieno :) Onko nuo kaapistot ikean?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mies innostu värkkäämään toisen, nii pakkohan sille oli paikka löytää. Tosin penkki tuohon oli ollut jo haaveissa jonkin aikaa :) Nuo meidän kaapistot on Huusholli-keittiöiltä, samasta paikasta kuin kaikki muut kalusteet :)

   Poista
 7. IHANA! Kyllä tuone kelpaa mennä nukkumaan päivän jälkeen. Todella kaunista ja harmonista, ihan täydellistä. <3 Hyvän näköinen päiväpeittokin. ;)

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos Jenna! <3 Eikös ookkin, katoin samaa, että on sulla hyvä maku :D

  VastaaPoista