Banneri

Banneri

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Piristystä

Kylläpä vain tämä harmaus ja pimeys ottaa voimille. Meille on ihan hippusen verran satanut lunta, mutta kyllä sitä toivoo lisää ihan jo lastenkin takia. Tuntuu, ettei niillä oo tuolla ulkona mitään tekemistä, kun tähän asti on ollut niin märkää ja harmaata. No jospa sitä nyt tulis, kun tuo pakkanenkin meinaa olla jo ihan kohtuu lukemissa, tänä aamuna mittari näytti -14°.

Tänään piti kaupasta ostaa tulppaaneita hieman tuoman väriä ja piristystä. Kukkien tarjonta ei kyllä ollu ihan parhaimmillaan, mutta saatiin kuin saatiinkin kimppu (tai oikeastaan kaksi) tulppaaneita kotiin. Kylläpä ne vain tuovatkin niin keväisin ja piristävän fiiliksen mukanaan <3

Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin, että meidän tv-tasosta on laatikoiden nupit lähtenyt  kävelemään :D Meidän täystuho 10kk repi ennen joulua kaikki tavarat, joka ikinen sekunti, noista laatikoista, joten päätettiin rauhottaa tilanne ja ottaa nupit pois ;)

22 kommenttia:

 1. Sattumalta löysin ihanan blogisi!
  Teillä on kaunis koti sekä tuo banneri on aivan ihastuttava:)
  Tulppaaneilla saa kivasti piristystä tähän harmauteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! :) täytyypä tulla vastavierailulle <3

   Poista
 2. Tulppaanit on niin ihania!
  Seuraavaksi sitten jeesusteippi käyttöön, jos tuholainen saa vielä laatikot auki....Voi muista tuon ajan vaikka meidän pojat ei olleet niitä ahkerimpia laatikoiden tyhjentäjiä. Jotain teippiviritelmiä tehtiin vanhemman kanssa. Pienempi keskittyi lähinnä vain kiipeilyyn ja koheltamiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ehdotinkin teippausta, mutta tuumas mies, että lähtee pian pinnat tv-tasosta, joten teippailut jäi :D

   Poista
 3. Kuinkahan kauan olen täällä blogissa käynyt kurkkimassa ja vasta tänään kaupassa mulla alkoi raksuttaa, että kuka tämän blogin takana on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ja mulla taas ei yhtään raksuta kuka siellä on :D

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia, kaunis asetelma :)

  VastaaPoista
 5. Tulppaaneilla saa kyllä hieman piristystä tähän talveen, joka ei näytä oikein tulevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tänään just mietin, että niinköhän käy, että lapset ei saa tänä vuonna talvea ollenkaan :/

   Poista
 6. Joo, tämän talven lumettomuus on kyllä kökköä. :/ Mutta kauniita tulppaaneja olet löytänyt! Minäkin yritin etsiä meidän suunnilta pinkkejä, mutta ei vielä löytynyt valikoimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää noita pinkkejä oikein etsimällä etsin ja nuo oli parhaimmat mitä kaupasta löyty. Valikoima niiden suhteen ei ollut laaja ja osa oli jo kovasti auennut, joten mitään priima yksilöitä en saanut itselle, mutta kyllä nuokin kelpas :)

   Poista
 7. Tulppaanit ovat kyllä ihan huippuja! ♡ Ja teidän koti on todella kaunis kyllä ♡ Täälläkin pakkanen 15 pinnassa, kivaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! :) Tämä pakkanen on hieman vaihtelua niille kauheille vesisateille.

   Poista
 8. Ihania tulppaaneja, täytyykin taas hakea kimppu alkavaa arkea piristämään, mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hae ihmeessä, ne tuo kyllä oman piristyksen arkeen :)

   Poista
 9. Mi8ten ihania tulppaaneja!!! Tahdon meillekin! Tulee niin keväinrn olo. Tulppanit ovat kyllä suosikki kukkiani! KAuniita kuvia olet ottanut.

  Meille tuli lunta eilen, oli kyllä niin ihanaa, mutta samalla outoa saada tavallaan ensilumi vasta nyt. Satoihan meille joskus marraskuussa kerran muutama märkä hiutale eli ei sitä ihan ensilumeksi voinut kutsua. Toivottavasti teillekin sataisi pian maa valkoiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niistä saa kyllä piristystä ja hieman keväistä fiilistä :)

   Meillä lunta oli jo silloin marraskuussa reilusti, mutta äkkiäpä ne sulasivat eikä sitä sen koommin ole paljoa nähty. Toivotaan, että sataisi nyt lasten iloksi edes vähän lisää.

   Poista
 10. Hei taas aivan ihana banneri! Niin kaunis :) Kiitos kun jaksat vierailla tuolla mun blogissa - ihan samoissa mietteissä ollaan. Nyt lisää lunta ja valoa!! Voimia alkavaan viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jane! <3 Just katselin, että vähän tummia kuvia ovat, mutta olkoon :D Itsestä on mukavaa saada kommentteja ja niitä pyrin jättämään, varsinkin sellaisiin blogeihin missä kommenttitulvaa ei ole :) Ja kiitos itsellesi myös aktiivisesta kommentoinnista! <3

   Poista
 11. Valoa ja kukkia - täältä Etelä-Savon maisemista - odotellaan kevättä - ja siihen asti - masentavan tylsää ja "mutaista".
  Osto kukat hieman piristävät ja illalla kynttilät.

  VastaaPoista
 12. Niinpä, kukat ja kynttilä, mikä ihana piristävä vaikutus niillä onkaan tämän harmauden keskellä :)

  VastaaPoista