Banneri

Banneri

maanantai 21. helmikuuta 2011

Lopulliset piirrustukset

Tässä on nyt meidän lopulliset piirrustukset, talossa on nyt siis yhteensä 165m2. Viimehetkellä vielä tosiaan isonnettiin meidän ruokailuerkkeriä, jonka syvyys on nyt 210cm. Mahtuupan sitten hieman paremmin ruokapöytä sinne ja sen päähän myös syöttötuoli. Samoin pöydän voi pyöräyttää (ainakin toivon mukaan) myös toisinkin päin.

Tuntuu, että ei millään jaksaisi enää odottaa, että talo saapuu tontille. Saatika sitten odottaa, että se on joskus valmis.

Julkisivu
      
Alakerta      
Yläkerta

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tykkään erityisesti alakerrasta :)

  VastaaPoista
 2. aivan mahtavalta näyttää! varmaan helpottavaa, kun olette päässeet jo tuonne asti! Nyt sit vain pitkiä hermoja ja odottelua, kunnes pääsette "tositoimiin!" :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis julkisivu talossa! Tilaakin näyttää tosiaan olevan oikein reilusti sekä ala- että yläkerrassa. Kyllä tuota kelpaa lähteä työstämään kodiksi!!

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää, näissä piirustuksissa ikkunat on kyllä paljon paremmat kuin aikaisemmissa kuvissa! Määrääkö teillä kaava talon värin?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos! :)

  Johanna: Juu, itsekin tykkään alakerrasta tai ainakin kuistista, khh:sta, keittiöstä ja ruokailuerkkeristä :)

  Leena: pitkiä hermoja täällä tarvitaan :D Vastasin sulle vielä tuonne aikaisempaan.

  Anne: Toivottavasti tilaa on sitten luonnossakin, ettei vaan tuossa paperilla.

  Johanna: Jos meinaat tuota tiheämpää ruutua, niin tykkään myös siitä itsekin :) Kaava ei määrää muutakuin katon värin, joka meidän kohdalla on joko musta tai harmaa. Muuten väri taitaa olla aikalailla vapaa.

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Tulin kurkistelemaan tänne teidän suunnitelmia, ja hienolta näyttää! Kannustalo on miellyttänyt aina mun silmää, mutta meitä miellyttävä malli meni sit budjetin yli.

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Kivalta näyttää. =)
  Minkäs kokoinen ruokailuerkkeri on pituussuunnassa, jos syvyys on 210 cm? Kyselen, kun itse piirtelen uutta talopohjaa. =)

  VastaaPoista
 8. Johanna: Kiva kun piipahdit :)

  ANonyymi: Leveyttä (tai pituutta) erkkerillä taisi olla tasan 3m :)

  VastaaPoista
 9. Eksyin tänne vahingossa ja olipa hauska yhteensattuma; mekin odottelemme tällä viikolla valmiita Kannustalomme kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Hei, oikein hyvältä näyttää. Meillä tuo ruokailu nurkkaus on 185 syvä ja leveyttä 268 sekin on jo iha hyvän kokoinen, mutta tuo teidän koko on varmasti tosi hyvä. Mahtuu hyvin kulkemaan sivuiltakin. Toivotaan että nämä pakkaset loppuu ja kevät pääsee etenemään jotta pääsette hommiin!!

  VastaaPoista
 11. hyvältä näyttää :). Hyvä että suurensitte erkkeriä niin ei jää pöydän koko siitä kiinni. Meillä on erkkeristä kulku ulos ja siksi kaipaisin erityisesti vähän isompaa erkkeriä. 3m on tosi hyvä leveys, näin siihen menee tilavasti metrin leveä pöytä ja silti hyvin tilaa tuolien kanssa. Kiva nähdä millainen tuosta teidän khh nyt tulee kun meille tulikin se i-malli eikä tuo u-mallinen kuten aluksi suunniteltiin.

  VastaaPoista