Banneri

Banneri

tiistai 15. helmikuuta 2011

Odottelu jatkuu

Tällä hetkellä taas kerran vain odotellaan.. Nyt odotellaan saapuvaksi meidän lopullisia piirrustuksia. Luulen, että niiden pitäisi saapua joko tänään tai huomenna. Ensi viikolla lähtee sitten lupapaperit todennäköisesti eteenpäin.
Ensi viikolla saadaan myös varmastikkin nähdä ensimmäiset luonnokset keittiöstä, kodinhoitohuoneesta, vessoista ja makkareiden vaatekaapeista. Niitä kuvia odotankin mielenkiinnolla. Keittiöstä meille on tulossa nyt alkuun kaksi versiota, toisessa on iso saareke ja toinen on ilman saareketta. Siihen on keittiön tasot jätetty U:n malliseksi. Kodinhoitohuoneeseen kokeiltiin nyt laittaa kurasyöppö siihen oven viereen, toivottavasti se tulee näyttämään siltä miltä olen sen kuvitellutkin näyttävän.

3 kommenttia:

 1. Ja kun ei malttais odottaa yhtään!! Vai mitä :D Ihana, kun saatte heti kuvia koko talon kalusteista!

  VastaaPoista
 2. Mulla vaihtelevat fiilikset välillä "tämä on liian hidasta" - "apua, me ei ehditä". Tasapainoilua...

  Mutta eikös olekin mukavaa nähdä noita kuvia omasta tulevasta kodista?? : )

  VastaaPoista
 3. Jane: No sanos muuta! Ei millään malttais odottaa, sormet jo syyhyä kovasti sisustamaan ;)

  Anne: Täällä samoja fiiliksiä, vaikka meillä ei edes ole vielä kiire. Joo, nuo lopulliset kuvat vain nostatti intoa ja malttamattomuutta nähdä oma koti sitten joskus täysin valmiina. :) Samoin keittiön ym. kuvat. Täytyy vain toivoa, että kodin ratkaisut toimivat sitten käytännössäkin.

  Tytöt, kohta me päästään ihan oikeisiin hommiiin, ihanaaa! :))

  VastaaPoista