Banneri

Banneri

tiistai 15. helmikuuta 2011

Haaveilua

Lopulliset piirrustukset tulivat eilen niinkuin arvelinkin. Vielä viime hetkellä isonnettiin hieman ruokailuerkkeriä,  ehkäpä se on nyt sen kokoinen, että siihen saa pöydän näppärästi miten päin vain. Tällä hetkellä olen tyytyväinen meidän muutoksiin, saas nähdä miltä ne sitten käytännössä näyttävät, saatika toimivat.

Mielikuvitus menee jo paljon aikaa edellä, haaveilua, haaveilua ja haaveilua täällä harrastetaan. Kovasti mieli jo sisustaa tulevaa kotia. Täällä ollaan selailtu tiuhaan netistä kaikenlaisia sisustusjuttuja. Olen aloittanut niistä tärkeimmistä eli lampuista ja pyyhekoukuista ;D Noo, on tässä tullut laminaatteja, laattoja, tapetteja ja maalejakin katseltua. Ajatuksena on kuitenkin kerätä tänne blogiin kaikkia mahdollisia sisustukseen liittyviä juttuja ja ratkaisuita. Onhan se kivempi/helpompi, että ne ovat täällä tallessa, kun niiden aika oikeasti alkaa olemaan. Luulen, että sitten joskus kiireessä niitä ei enää täältä netin syövereistä löydä. Ja enpä usko, että kaikki ideat kotiin päätyvät, mutta mitä enemmän niitä ideoita on täällä, sitä helpompi on lähteä asioita toteuttamaan.

Aloitetaan vaikka valaisimilla. Näistä osan haluan ehdottomasti tulevaan kotiimme:
Valaisimet Jotexilta

Valaisimet Ikeasta

Valaisimet Homeportilta
Valaisimet Ikeasta

8 kommenttia:

 1. Kivoja lamppuja olet löytänyt. Ja hyvä se on ajoissa haaveilu ja suunnittelu aloittaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo lamput! Ite haluaisin myös ikealta tuon pöytälampun ainakin..

  VastaaPoista
 3. Voi, nuo Homeportin valaisimet on upeita.. Mulla on kans pari suosikkivalaisinta, jotka on saatava. Toista niistä oon löytänyt hintahaarukassa 45e-2300e :D Ei tarvi tieten kertoa, valitsenko designia vai elloksen laatua :DD

  VastaaPoista
 4. Kauniita lamppuja! Ja kun talo alkaa olla siinä kuosissa, että sisustuksia pitäisi laittaa paikailleen, niin sitä on jo niin poikki, että on erittäin kiitollinen näistä energisenä aikana tehdyistä suunnitelmista:D.

  VastaaPoista
 5. Jane: Jep, ne on kyllä ihanan näkösiä, mut nii on hintakin =/ Täytyy vissiin tyytyä tuohon ikea/ellos akseliin ;)

  Kirsikka: Hyvä pointti, eli täytyy siis jatkaa näitä sisustus postauksia :D

  VastaaPoista
 6. Joo, ainakin itse olin itselleni kovin kiitollinen niistä:). Ja kiitos lamppuvinkeistä, kävinkin jo tilaamassa Jotexilta peräti kolme lamppua:). Tulkoon valkeus!

  VastaaPoista
 7. Kirsikka: Olipas kiva olla avuksi :) Kuvia saadaan varmaankin lamppujen saavuttua ;)

  VastaaPoista
 8. No nyt on on yhdestä lampusta kuva, uusin postaus tv-huoneesta:).

  VastaaPoista