Banneri

Banneri

torstai 19. tammikuuta 2012

Vähän edistymistä

Raksalla on ollu aikalailla hiljaiseloa varmaankin reilut kolme viikkoa. Paljoa tuona aikana ei ole tapahtunut miehen työkiireiden ja jonkinlaisen "raksa ähkyn" vuoksi. Nyt tuo miekkonen on saanut jostain uutta virtaa ja raksalla olokin on alkanut paremmin maistua, toki aikaakin on tullut hieman lisää. Alakerrassa on hääritty ja siellä on seinien villottaminen ja levyttäminen jatkunut. Muutamaa seinää ollaan jo innokkaina pakkeloitu kertaalleen ja meidän takkaseinäkin odottaa vain pohjamaalia ylleen :)
Tehtiin muuten Diili meidän Harjakaisen kanssa. Hän tulee työkaverinsa kanssa tekemään meidän yläkerran levyvalmiiksi, jotta päästäisiin oikeasti tänä vuonna muuttamaan. Nyt oli pakko ottaa "kovat aseet" käyttöön ja laittaa mielenterveys etusijalle, joten palkkasimme hieman apua. Työmiehet aloittavat helmikuun alussa ja 3-4viikossa pitäisi yläkerta olla väliseiniin asti valmiina :) Tällä hetkellä on taas suht positiivinen mieli koko projektin suhteen, joten tästä on hyvä jatkaa.
Takkaseinä rapattuna ja hiottuna
Olkkarin päätyseinän pakkelointia testauksia
Tekninen tila odottaa hiontaa
Alakerran wc
Suihku/sauna tila odottaa väliseinää
Khh odottaa pakkeloijaa ;)

8 kommenttia:

 1. Meillä mennään samalla tavalla pikkuhiljaa eteenpäin. Hyvä, että saitte työmiehet apuun :) Voimia kittaamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ja kun noita seiniä alkaa hiomaan, niin hiuksiinkaan ei tarvitse lakkaa. Se seisoo itsekseen pystyssä ;)
  Meillä on nyt hiomiset tehty 99,5 %:sti :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa ku saitte Harjakaisen vähän avittamaan! Kyllä seki syö motivaatiota jos tuntuu että on vielä tuo ja se ja tämä ja nää tekemättä, ja millonkohan neki joutaa tekeen...

  Kyllä se siitä =) Hienostihan teillä on edistytty! Meillä vasta kittailut odottaa alottamista =P Tosin hyvä tietää ettei tartte hiuslakkaa sitte toviin käyttää, siinäki säästää jonku verran =P

  VastaaPoista
 4. Varmaan hyvä ratkaisu hankkia lisää työvoimaa. Ja nyt kun vain saatte pakkeloinnit vauhtiin niin taas motivaatio lisääntyy. Pintojen laitto on jotenkin paljon mielekkäänpää kuin piiloon jäävien hommien teko :-))

  VastaaPoista
 5. Tuo asioiden paikallaan junnaamisen alakulo on niiiin tuttua! Hienoa, että saatte apuja. Se jos mikä piristää ja motivoi itseäkin ihan toisella tapaa. Tiedän, koska meillä on käynyt juuri näin.
  Eikä ole enää pitkä aika, kun pääsette laittamaan valkoista pohjamaalia seiniin ja SE on mahtava tunne! :DD
  Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Juuuuuuri oikea veto tuo, Hippunen! että pyysitte apuvoimia. Ei ole tarkoitus että taloprojektista tulee ylivoimainen taakka ja stressi ja vaikka mitä. Kun kerran apuvoimia voi pyytää niin miksi ei niin tekisi. <3 Meillä myös mennään hissunkissun eteenpäin ja välillä pidetään reilusti raksavapaata. Eipä niitä aikatauluja lopuksi kukaan muu laita kuin itse, ja miksi tekisi siitä liian tiukan? Ihanaa kun pian teillä on yläkerta toisten työnalla ja alakerta on kohta valkoinen!! Jihuu! Tsemppihalitukset sinne ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Moi,

  Sinulle Yllätys blogissani!
  T, Tilda

  VastaaPoista
 8. Jane, kiitos! Ja tsemppiä myös sinne!

  Mia, voih, teillä on asiat sitten hyvällä mallilla :)) Perästä tullaan!

  Tingeling, Joo, kyllä se vaan isoks avuks tulee. Teilläkin alkamassa vaihe missä tulee äkkiä näkyvää, ainakin aluksi :D

  Johanna, no sanos muuta!! Kyllä sitä mielellään itekin on auttamassa, että homma edistyis nopeempaa :D

  Eeva, tuota pohjamaalin laittoa odotan tällä hetkellä kuin kuuta nousevaa xD Odotan mielenkiinnolla miten näkymät sisällä muuttuvat valkoisen värin myötä :)

  Leena, kiitos!! <3 Niinpä, meillä on pyritty siihen, ettei ole mitään aikataulua mitä tavoitella. Itse vain haaveilen loppu kesästä, mutta aikatauluja siirretään sitä mukaan, kun huomataankin, että johonkin menee kauemmin aikaa kuin on kuvitellut :)

  Tilda, voi kiitos!! Täytyypä heti kurkata :))

  VastaaPoista