Banneri

Banneri

perjantai 10. elokuuta 2012

Jotain pientä..

Hieman vilautuksia keittiöstä. Siellä on induktiotaso, astianpesukone ja allas löytäneet paikkansa. Vetimetkin tuli valittua ja niinhän siinä kävi, että sain heti kättelyssä unohtaa ne ihanat valkoiset vetimet.. Hintaa ihan liikaa. Kylppärin lattia on laatoitettu ja ensimmäinen kerros seinistä myös :) Pieni toivon kipinä mulla on, että ehkä ne laatat on parin viikon sisään seinässä. Yläkerta alkaa olla viittävaille valmis, joten kohta saadaan panostaa vain ja ainoastaan alakertaan. Eikä sielläkään enää ihan hirveitä ole (vaikka oikeesti onkin ;) )

Vasemmalla integroitava pesukone
Alkua

2 kommenttia:

  1. voi että, jotenkin on niin hauska katsoa "samanlaista" keittiötä kuin meillä ja ei kuitenkaan ole samanlainen. :D :D on vain pohja samaa. Hyvältä näyttää!! Ja kiva että olette jo päässeet alkuun kylppärin laatoituksessa. Loput tulee sitten äkkiä kun vain mestari saapuu paikalle! PS: kyllä tosiaan vetimien hinnoissakin on vain paljon eroja... vertailu kannattaa! Tsemppiä viikkoon Hippunen! <3

    VastaaPoista
  2. Tuosta kylppäristä tykkään - etenkin ensimmäisestä laattarivistä - taidan kopioida sen omaani, vaikka kulmia ei ole niin montaa. :-)

    VastaaPoista