Banneri

Banneri

lauantai 25. elokuuta 2012

Lottovoitto..

..Tai ainakin meille, sillä meidän korkea porrasseinä on saatu pakkeloitua, hiottua ja maalattua ihan kokonaan :)) Alakerran aulassa on myös laminaatti lattiassa, vaatekaappi koottuna ja torstaina saapuivat portaat. Portaat toki asennetaan vasta kahden viikon päästä ja ihan hyvä niin, vaikkakin vievät tilaa nyt lattialla ollessa.

Keittiössä on vitriini kasattu ja siitä tuli ihan kiva. Kovasti pelkäsin, että kulku keittiöön käy liian ahtaaksi vitriinin ollessa paikoilla, mutta hyvinpä siitä mahtuu kulkemaan ja se joka ei mahdu niin kiertäköön toiselta puolelta tai olkoon menemättä keittiöön :D Meidän kodarikin on vihdoin ja viimein tapetoitu kokonaan. Kuistiin on nyt kuitenkin kaikki villat vaihdettu ja katto uudestaan koolattu. Kattoa ei ole vielä paneloitu, kun johonkin, en muista mihin, tarvittiin vielä sähkömiehen käyntiä.

Alakerran vaatekaappi
Keittiössä eka vedin paikoillan :)
Vitriini, piilotettuna :D

Loppuun vielä pieni "loppukevennys". Tein tässä jokin aikaa sitten töihin ihanan baakkelsin, valkosuklaa-geishajuustokakku (ei liivatetta). Ohjeen voin laittaa, jos joku haluaa kokeilla :)

 

5 kommenttia:

  1. Heti resepti jakoon!!! :) Uskon että meiänki poppoolle olis maistunu! ;)

    VastaaPoista
  2. Ohjetta ehdottomasti jakoon :) Pian te asutte tuolla teidän unelmassa <3

    VastaaPoista
  3. Slurps!!! Reseptiä täälläkin kaipaillaan! pian on yhden pikkunaiseni 3v. synttärit,josko sinne kokeilisin! :) Ja muutes, niin ihanalta näyttää vitriini vaikka osin onkin peitetty ja muutenkin hienoa että se PAHIN seinä on nyt valmis!!! :D

    VastaaPoista
  4. Nopsaa laitan kakun ohjeen :)

    eli valkosuklaa-geisha kakku:

    27 cm vuokaan

    400 g Digestive-keksejä
    100 g margariinia
    ½ tl öljyä
    6 dl vispikermaa
    250 g Mascarpone-juustoa
    250 g vaniljarahkaa
    200 g valkosuklaata
    200 g Geishaa

    Murskaa keksit hienoksi muruksi ja lisää sulatettu margariini. Painele seos kevyesti öljyttyyn irtopohjavuokaan.

    Vatkaa kerma vaahdoksi ja jaa kahteen osaan. Lisää toiseen osaan sulatettu Geisha ja Mascarpone. Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä puolisen tuntia. Pakastimessa tämä vaihe sujuu nopeammin.

    Lisää toiseen kermapuoliskoon valkosuklaa ja vaniljarahka ja kaada hyytyneen geishatäytteen päälle. Anna hyytyä ja koristele.

    VastaaPoista
  5. Reseptin perässä täälläkin tultiin, mutta sehän löytyikin jo täältä:)

    Ihanat vetimet teille tulossa!!! Vitriinikin näyttää tosi kivalta. Ootte muutenkin saaneet tosi paljon aikaan!

    VastaaPoista