Banneri

Banneri

perjantai 29. marraskuuta 2013

Joulukalenteri

Tässä taannoin vilautinkin teille kuvaa meidän piparkakkujen tehtailusta (täällä). Piparkakut liittyivät joulukalenteriin, niinkuin arvata saattoi. Eilen illalla sitten hoksasinkin, että 1.joulukuuta kolkuttelee ovella enkä ole tytölle kalenteria kasannut. Niinpä lasten mentyä nukkumaan, miehen pienellä avustuksella, saatiin kalenteri portaikkoon roikkumaan ja jopa mieskin oli yllättynyt kuinka ihana siitä tuli ;) Kuvat eivät anna siihen oikeutta, kun en tiennyt miten olisin sitä kuvaillut, mutta tässä muutama kuvanen :) On muuten tuossa portaikon kohdalla aika huumaava tuoksu noiden piparkakkujen ansiosta :)
Punaista väriä on tullu muutamia ripauksia lisää kotiimme, mutta nyt viikonlopun aikana täytyy vaihtaa verhot ja pukea koti muutenkin jouluiseen asuun :) Sitä odotellessa.

13 kommenttia:

 1. Ihana joulukalenteri ja olet kyllä ollut ahkera, kun olet tuollaisen askarrellut!! Sopii hyvin portaikkoon. Ihania punaisia ripauksia siellä havaittavissa, ihanaista perjantaita sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 tuo tuli kuin huomaamatta, kun piparkakut oli jo hyvissä ajoin valmiina :)

   Poista
 2. Ihana joulukalenteri :) Jaksaisipa itsekin askarrella tuollaisia :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan näköinen kalenteri ja nuo punaiset pilkut ovat kyllä niin pirteitä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kalenteri. Meillä on punainen ottanut valtaa myös valkoiselta näin jouluajan kunniaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään, että punainen on joulun pääväri :)

   Poista
 5. Aivan ihana kalenteri! Voin vain kuvitella sen tuoksun, koska meillä levittää yksi ainoa pieni piparkakkutalo huumaavaa tuoksua ympäri keittiötä.

  VastaaPoista