Banneri

Banneri

torstai 14. marraskuuta 2013

Joululahjavinkkejä

Mulla on jouluvouhotus alkanut jo jokin aikaa sitten, niinkuin ootte huomannu ;) Oon aina ollu semmonen, että oon tykänny hommata osan lahjoista hyvissä ajoin ennen joulua. Nytkin mulla on ekat lahjat oottanu jo kesästä asti :D Pikku hiljaa ennen joulua täydentelen sitten lahjavarastoa, kun jotain sopivaa sattuu eteen. Tykkään, että lahjojen kanssa ei tarvitse panikoida viikkoa ennen joulua ja rahaakin tuntuu menevän vähemmän (itsensä huijaamista), kun niitä ostaa ripotellen ;) Mutta kumma kyllä, aina jokunen paketti jää vielä viimetinkaan.

Kovasti oon miettiny meidän tytöille lahjoja. Jotain järkevää ja tarpeellista olisi hankinta listalla. Sainkin sopivasti mukavaa sähköpostia Lekmeriltä ja pyynnön tehdä postauksen meidän joululahjaideoista. Lekmer.fi-sivustolta löytyy kattava valikoima mm. Leluja, Pelejä, Sisustustavaraa lapsille ja Lastenvaatteita niin arkeen kuin juhlaan. Bongailinkin heidän sivultaan tytöille mahdollisia joululahjaideoita heidän huoneisiin/leikkeihin.

Kaikki kuvat lainattu Lekmer.fi -sivustolta
Säilytysratkaisuja
Petivaatteita
Isommalle leluja


Pienemmälle leluja2 kommenttia:

  1. Toi lammaslakana on aikas söpö, siinä ehkä uni tulisi ennen kuin saisi kaikki lampaat laskettua. :)

    VastaaPoista
  2. Ihastuin tuohon postilaatikkoon! Pitääkin pistää korvan taakse josko pikkuneidin lahjapaketista sellainen jouluna paljastuisi...

    VastaaPoista