Banneri

Banneri

maanantai 27. tammikuuta 2014

Bloggauspaikka

Sain ihanasta Pieni onnenpesä- blogista haasteen, jossa vilautetaan bloggauspaikka :) Ensiksi ajattelin, että jätän haasteen välistä, koska tämä paikka missä kirjoittelen ja koneella istun on yleensä aikamoisen kaaoksen vallassa. Tämä huone on lasten valtakunta ja täällä on aina lelut ja kaikki tavarat pitkin pituuttaan :D Päätinpä kuitenkin tarttua haasteeseen, koska tätä paikkaa en ole tänne tainnut kuvailla.
Voi että mää vihaan tuota johtoviidakkoa. Meilläkin on jos jonkin näköistä laitetta mitkä on koneeseen kytketty, joten johtoja riittää. Haaveissa meillä onkin uusi kone, jossa ei johtoja olisi (no okei, se yksi ainokainen). Katotaan milloin saadaan rahat kasaan ja hommattua uusi kone.
Kaiken ihanuuden keskellä meillä on vielä tulostinkin tässä, jota mies tarvitsee töiden takia. Onneksi se lähtee autotalliin. Sinne tulee miehelle oma pieni työpiste (hyvin pieni :D)
Mulla on tähän kirjoituspöydän yläpuolelle tilauksessa hylly. Mies sen jo tekikin, mutta soviteltaessa sitä tuohon seinälle, oli se hieman liian pienen näköinen. Onneksi sille löytyy monta muuta paikkaa. Todennäköisesti se tulee löytymään meidän makkarista. Uuden hyllyn mies sitten tekaisee kun on jossain vaiheessa hieman ylimääräistä aikaa :)

Haaste pitäisi laittaa eteenpäin, mutta en sitä tällä kertaa tee. Jokainen joka ei tätä ole vielä tehnyt, niin voi sen itselleen napata :) Vinkatkaa, jos otatte haasteen vastaan. Mutta tämmöistä tällä kertaa! Aurinkoista viikon alkua jokaiseen kotiin! :)

26 kommenttia:

  1. Viehättävä bloggauspaikka sinullakin! ♡.♡

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää! Kyllä tuossa kelpaa bloggailla.:) Nyt on ihan pakko kysäistä useampaa asiaa eli mikä aivan ihana tapetti teillä on tuossa seinällä? Meillä veskiin on nyt etsinnässä tapetti ja tuo olisi aivan ihana! Ja mistäs olet hommannut tuon tuolin pehmusteen? Niin, ja se piti vielä kysäistä, että kun teillä isäntä oli tehnyt sen eteisen penkin, niin mikä siinä oli "kantena"? Meillekin suunnitteilla samanlainen, listat ja paneelit löytyy, mutta kansilevy puuttuu vielä. Kiitos jos jaksat vastailla, mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tätä tapettia mietin itsekin yksi päivä. Nyt en ihan varmaks mee sanomaan, mutta olisikohan mahdollisesti boråsin mallistoa? Tuolin pehmuste on vanha, jo useamman vuoden takaa, mutta se saattaa olla Halpa-Hallista :) Ja penkin kansi oli varmaan liimapuulevyä? Miekkonen ei just nyt oo kotona, mut korjaan myöhemmin, jos oon väärässä ;)

      Mukavaa viikkoa sinnekin <3

      Poista
  3. Tosi kaunis paikka, kyllä siellä kelpaa kirjotella :)
    Minulla on haaste sinulle blogissani :)
    http://onnellinenkirsikka.blogspot.fi/2014/01/top-5.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Micu! Täytyy käydä kurkkaamassa haaste ja tarttua siihen, kun ehdin :)

      Poista
  4. Onpas hauska, kun monessa blogissa on ollut tää sama juttu yhtä aikaa. Oikeasti hauska nähdä, miten jokainen valitsee bloggauspaikan omalla tyylillään :) Ihana tuo sunkin bloggauspaikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tätä on tosiaan näkynyt ja kiva niin :)

      Poista
  5. Oikein kaunis ja viihtyisä bloggauspaikka!
    Minäkin ihastelin tuota tapettia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tapetti oli raksa-aikana ehdoton lemppari :)

      Poista
  6. Ihana tapetti ja kivannäköinen bloggailupaikka:)

    VastaaPoista
  7. Olipa kiva kun teit haasteen! Todella viehättävä paikka, jossa bloggaat! :) Voin niin samaistua tuohon "johtoviidakko-inhoon" :D Mitenhän ne kaikki saisi piiloon?

    Ihanaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskin joku kikka mihin nuo johdot voisi taikoa :) seuraava kone meillä kuleemma on johdoton tsi siinä on vsin yksi johto :)

      Kiitos bannerikehuista! <3

      Poista
  8. Todella ihana bloggauspaikka. Kyllä tuossa viihtyy kirjoittelemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä vain tahtoo olla tuo pöytä sellainen joka kerää romua jos jonkin näköistä. Nyt se on kerrankin puhtaana kaikesta :D

      Poista
  9. Tosi kivan näköinen bloggailupaikka, kaikilla noita johtoja on. Meillä on pöytäkoneessa langattomasti näppäimistö ja hiiri, mutta sitten pöydän alusta on taas ihan täynnä johtoja enkä ole niitä saanut piiloon! Teidän työpiste näyttää kyllä minusta tosi viehättävältä ja kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Niinhän se taitaa olla, että ei noita piilota sitten millään ;)

      Poista
  10. Kaunis paikka bloggailla ja ihana blogi sulla. Löysin tänne vasta tieni ja jäänkin heti seurailemaan. Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Tervetuloa mukaan! <3 Kiva, kun jätit kommenttia :)

      Poista
  11. Ihku tuolla bloggailla :) tuo tapetti on niin <3

    VastaaPoista
  12. Tosi kaunis bloggauspaikka <3 Ja aivan mieletön tapetti!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti oli rakkautta ensi silmäyksellä :D Heti, kun sen näin, niin tiesin, että tuo on pakko saada :)

      Poista