Banneri

Banneri

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Omaa aikaa

Huh huh! Mies pakkas tänään kimpsunsa sekä kampsunsa ja lähti reissuun. Uhkaavalta näyttää, että se sieltä kotiutuu vasta reilun viikon päästä. Päivät meillä menee kivasti, kun on kaikennäköistä puuhaa, mutta nää illat. Voi tympeys, olis niin kiva, kun olis toinen siinä hieman helpottamassa arkiaskareita. Sain vihdoin ja viimein molemmat tytöt nukkumaan. Pienempi jakso taistella unta vastaan hyvän tovin, mutta onneks nukkumatti voitti. Nyt aion ottaa uusimman lehden kainaloon ja hypätä sen kanssa sohvalle nauttimaan tästä hetkestä ja rauhasta (niin kauan kuin sitä kestää) ;)

16 kommenttia:

 1. Meillä oli sellasta huutoa nukkumaanmeno taas, että ei yhtään haittaa vaikka saankin olla illan ihan itekseni ku Herra Mies on töissä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se on kyllä ihan kiva olla vain itekseen ja tehdä just sitä mistä tykkää ;)

   Poista
 2. Isot tsempit sinne yh-viikkoon! Lataat akkuja näin illasta, kun saat olla hetken itsesi kanssa ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää yksinolo on turhan tuttua, ku mies tekee vain reissu hommia, mut onneks illat on pyhitetty kaikkeen rentouttavaan, kuten netissä surffailuun ;)

   Poista
 3. Leppoisia hetkiä sinulle sinne nyt, nautihan rauhallisuudesta ja tsemppiä arkeen :)

  VastaaPoista
 4. Tiedän niin tuon tunteen.. Mutta koitahan ladata akkuja, ja nautiskella näistä iltahetkistä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin kyllä tästä omasta ajasta ja hiljaisesta kodista :)

   Poista
 5. Tuttu juttu, kelkkaleskenä ensimmäistä kertaa tälle talvelle :) Päivät menee joutuin mutta kyllä ikävä iltasin iskee... Jaksamisia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Illat on kyllä pahoja, mutta näihinkin tottuu, kun tarpeeks monta kertaa joutuu lapsien kans päineen olla. Jospa se joskus sais päivä työn ;)

   Poista
 6. Huushollin pyörittäminen yksin, vaikkakin vaan hetkellisesti, on aika tympeetä. Ei voi muuta kun nostaa hattua yksinhuoltajille. Kyllähän sitä pärjäisi, mutta on se vaan kaksin niin paljon helpompaa ja mukavampaa. Muista levätä iltaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa on tullut mietittyä juurikin yh:a ja tosiaan hatunnosto heille, että jsksavat arkea yksin pyörittää. Tuo lepääminen, hmmm.. En taho malttaa mennä ajoissa nukkumaan, mutta mieltäni lepuutan näin koneella istuen ;D

   Poista
 7. Tsemppiä sinne! Mä nukun aina tosi huonosti, kun mies on reissussa. Toivottavasti teidän perheen naisille uni maistuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän talon naiset on kyllä aika huono unisia, joten välillä on raskaitakin öitä takana.. Mutta onneks me nukutaan kaikki kohtuu pitkään, nii saa edes jonkun verran nukuttua :)

   Poista
 8. Löysin vasta ihanan blogisi ja liityin heti lukijaksi:) Niin kaunista teillä kotona! Greengaten astiat ovat vieneet minun sydämeni myös(juuri tuli paketti uutuuksia Annivalista) ja vaalea maalaisromanttinen sisustaminen.
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja tytöille!Koettakaahan pärjäillä naisvoimin :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä niihin kippoihin ja kuppeihin vain jää koukkuun :)

  VastaaPoista