Banneri

Banneri

lauantai 4. elokuuta 2012

Värkkäämistä

Nyt ei ole kauheasti näyttää kuvia, kun raksalla ollaan värkkäilty ja näpräilty kaiken näköistä "ei niin näkyvää". Kodari on saanut "välitilalaatat" tai siis pikemmmin panelin :D Alakerran vessa on listoitetu ja allaskin on paikoillaan. Sieltä puuttuu oikeastaan enää lamput, peili, hana ja wc-pönttö. Alakerrassa aula on maalattu Mulperilla, kantavia kattopalkkeja ollaan koteloitu/maalattu, ruokailuerkkerin ja olkkarin ikkunat listoitettu jne.. tälläistä pientä hommaa. Mulla on myös pieni toivonkipinä, että kylppäri saisi ensi viikolla laatat ylleen ;) Ainakin siellä suihkunurkkaukset on laitettu siihen malliin, että laatoittaminen voi kohta alkaa.. Eilen hain Huushollikeittiöltä vetimiä mallattavaksi ja niitä sitten pyörittelin ja pähkäilin, että mitä laitetaan ja minnekin.

Talo pitäisi olla kahden kuukauden päästä valmis. Meidän asunto on myyty (tai esikauppakirja tehty) ja ostajalle luvattiin, että syyskuun loppuun mennessä muutetaan pois. Hieman kyllä jännittää, että mihin pisteeseen päästään, mutta jospa nuo sukulaiset kunnostautuisivat ja tulisivat oikein urakalla auttamaan, niin eiköhän talo jollekin mallille saada ;)




Ruokailuerkkeri
Toinen suihkunurkkaus
Alakerran wc
Vedin vaihtoehtoja
Kodariin?

Kodariin?

Keittiöön?
Keittiöön?
Vaatekaappeihin ja Kodariin?


11 kommenttia:

  1. Selailin blogiasi, ihanan näköinen koti tulossa teille :)

    VastaaPoista
  2. ai että toi kodariin kaavailemasi vedin on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, jos hinta on kohdillaan, niin taidan valita sen :)

      Poista
  3. Ihania projektin loppupuolen värkkäämisiä :D Sieltä vähän ja täältä myös. Loppumetrit tuntuvat olevan vain ja ainoastaan pikkuasioiden valmiiksi näpertämistä eikä niitä "pikkuasioita" olekaan ihan vähän.

    Kauniita vetimiä sun valikoimissa, ja kodarin välitilapaneelit on ihanat!

    Aurinkoa ja tsemppiä sinne! :DD

    VastaaPoista
  4. Ihania vetimiä ja mahtavaa, että niitä on saanut tuoda kotiin sovitettavaksi! Mukavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja pitääkö tulla vastavierailulle jahka kerkiän :) ja joo, tosi iso plussa, että vetimet sai tuoda radalle kokeiluun, helpottaa kummasta valintaan :)

      Poista
  5. Hienoa, hieno Hippunen! Viimeisiä, sitäkin tärkeämpiä, valintoja siellä tehdään! Ihana tosiaan, kun olette saaneet ripoja kotiin sovitettavaksi! Tykästyin tuohon ylimpään vetimeen- mielestäni tosi ihana! Meillä ekat oikealta kaikissa vaatekaapeissa, ei huonot nekään. ;) Toivottavasti suihkuhuone saa pian laatat ylleen ja asiat tuntuvat sitten taas nytkähtävän näkyvän puolelle! Tsemppiä viikkoon ja paljon voimarutistuksia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, nää on onneks niitä viimeisimpiä päätöksiä taas hetkeen :) Positiivisia uutisia, kylpän lattialaatat on paikoillaan ja ne on saumattu myös. Elelen toivossa, että seinälaatat on myös kohta paikoillaan :)

      Poista
  6. Viimeiset vetimet ovat parhaimmat!

    unelmia-unelmia.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Tuo eka vaihtoehto keittiöön on kyllä mun suosikki. Me jossakin vaiheessa katteltiin tuota viimestä vaihtoehtoa (kaappeihin ja khh) mutta voi olla et on turhan tylsä vaihtoehto ainakaan keittiön koristeellisiin kaappeihin, mut esim. khh vois toimia kyllä meilläki. :)

    Ihanan pitkällä vakinnoissa olette!
    Mukavaa loppurutistusta! :)

    VastaaPoista