Banneri

Banneri

perjantai 25. helmikuuta 2011

Lattiamietteitä ajankuluksi

Tässä ajankuluksi olen selaillut netistä eri laminaattivaihtoehtoja. Lattiaan tulee laatan lisäksi ehdottomasti laminaatti, koska perheessä asustaa koira. Nykyisessä asunnossamme on parketti ja sen on kyllä sen näköinenkin, että koira on spurttaillut pitkin kotia, joten parketti jää unholaan ;)

Haluan laminaatin olevan lankkujäljitelmää ja väri saisi olla joku pehmeä ja lämmin, toisaalta harmaasta/harmahtavastakin tykkään kovasti. Lattian väri ei saisi olla liian keltainen eikä missään nimessä punertava. Tässä jotakin mitkä miellyttävät tällä hetkellä silmää. Eka, 3. ja 4. kuva ovat tällä hetkellä suosikkejani.

www.quick-step.com
netrauta.fi
erikoisparketti.fi
erikoisparketti.fi
www.quick-step.com
www.quick-step.com
www.quick-step.com
www.quick-step.com

12 kommenttia:

 1. Samat mietteet täälläkin. Noista sinun esimerkki kuvistasi minua mielyttää eniten net raudan kuva. Toisaalta nyt on niitä jänniä vähän harmaaseen tai valkeaan taittavia vaihtoehtoja myös. Täysin mustaa tai valkoista en meille halua. Jotenkin olen ajatellut, että päädyn tuollaisen net raudan tyyliseen laminaattiin, kun keittiö on joka tapauksessa valko-harmaa ja seinistäkin tullee melko pelkistettyjä. Saa sitten sitä lämmintä sävyjä lattiasta.

  Laminaattia meneekin aika hulppea määrä, kun vain märät tilat ovat muuta matskua. Hintoja olen jo katsellut, ja vinkkinä, että kannattaa kysyä useammasta paikasta ns. rakentaja hintoja. Minulle ainakin luvattiin Loviisan värisilmässä aika mainiot alet laminaatistakin.

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuon neloskuvantyyppinen, ellei juurikin se, ja tykkään kovasti. Itsekkin olin harmahtavaa vastaan, vaan kun tuon meidän laminaatin näin niin valinta oli sillä selvä.

  VastaaPoista
 3. näimme yhdessä taloesittelyssä kolmoskuvan laminaatin ja itse tykästyin siihen kovasti! tsemppiä valintoihin! Tällaiset asiat on yllättävän vaikeita kun lattia vaikuttaa sitten kaikkeen muuhunkin valintaan. :)

  VastaaPoista
 4. ps: mikä lämmitysmuoto teidän taloon tulee??

  VastaaPoista
 5. Anne: Kiitti vinkistä, pitää pitää mielessä! :)

  Helmikummun Heidi: Pitääpä kurkkia tarkemmin :)

  Leena: Sanos muuta, olis hyvä saada sellanen sävy, joka sopii mahd. moneen muuhun juttuun. :)Meille tulee maalämpö.

  VastaaPoista
 6. Heips, ajattelinpa tulla kurkistamaan missä täällä mennään ;)
  Ja ihan samoissa ajatuksissa täällä minäkin eli lattivalintoja mietiskelen. Meille tulee myös laminaattia ja laattaa ja yllätysyllätys: laminaatin väriksi olen ajatellut harmaata/harmahtavaa... :D

  Oletteko jo päättäneet mistä otatte maalämpöhässäkän? Meillä on myös se ykkösvaihtoehtona, mutta ei olla vielä ehditty paneutua sen tarkemmin eri merkkeihin.

  Onpa mukava lueskella samassa tilanteessa olevien ajatuksia!!!!

  VastaaPoista
 7. Mia: Kiva kun kävit ja kuin myös, jännityksellä seuraan teidänkin projektia :) Ei olla vielä yhtään uhrattu ajatusta maalämmölle =/ Ehkä olis jo aika, mut jotenkin ei vaan olla saatu aikaseks. Kyl me viimestään ens viikolla aletaan kartottaan tilannetta ja pyyteleen tarjouksia :)

  VastaaPoista
 8. Täällä oikein mun miestäkin nauratti, kun kerroin että blogista löytyi perhe, jonka kanssa ollaan ihan samalla viivalla :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. Heippa! Jos koirasi tykkää revitellä sisällä, niin laminaatti on huonoin mahdollinen vaihtoehto - sille koiralle. Se on ihan mahdottoman liukas koiran tassujen alla. Ei-niin-liukkaita vaihtoehtoja ovat laatan lisäksi erilaiset vinyyli- ja vinyyli-korkki -vaihtoehdot, ja esim. Vinyl Comfort kestää naarmuuntumattomana koirarallissa.

  Kiva blogi, tykkään lueskella, eikun tsemppiä jatkoon!

  Terveisin koiraihminen ;)

  VastaaPoista
 10. Paula: Joo, tiedän =/ Meillä on täällä nykyisessä asunnossa myös laminaattia, makkareissa. Onhan se liukas koiralle, mutta nuo muut vaihtoehdot ovat vain niin kalliita. Alakertaan ei taida tulla laminaattia, kun yhteen makkariin ja olkkariin, joten sitä ei niin hirveästi tule.

  Kiva, jos jaksat lueskella höpötyksiä :)

  VastaaPoista
 11. Samanlaista lattian pohdintaa tehdään meillä: miten yhdistetään sopivasti country-henkeä, puun näköisyyttä ja lankkuleveyttä, luonnollista puun ulkonäköä, koirakestävyyttä, väritoiveina harmahtavan vaaleaa... Olen haltioissani löydettyäni Suomeen vasta rantautuneen TrioPremium vinyylilattiauotteen jota saa ilmeisesti vain Kodin Terrasta. Siinä on MONTA ihanaa sävyä. Itse olen päätymässä lipeäkäsitelty mänty -nimiseen.


  p.s. kiva blogi, kiitos!

  VastaaPoista
 12. Meilläkin laminaatin etsintä menossa, mutta haluamme tummaa - silläkin uhalla, että pöly näkyy...

  VastaaPoista