Banneri

Banneri

maanantai 10. lokakuuta 2011

Mukava ylläri :)

Tänään piipahdettiin tytön kanssa useamman päivän tauon jälkeen raksalla. Iloisena yllätyksenä miehen setä oli saanut ensimmäisen väliseinän (!) alakerrassa piirutettua. Väliseinä on siis olkkarin ja alakerran makkarin välinen seinä, johon tulee pariovet. Ja voi elämä sitä fiilistä, kun sen seinän näki. Tää mamma ei meinannut pysyä housuissaan, kun niin innostuin asiasta :D  Jotenkin tuon väliseinän näkeminen on iso juttu. Alakerran koon hahmottaa paremmin, kun huoneiden rajat tulevat näkyviin ja talon sisustaminen mielessä käy helpommaksi. ;) Tosin ahdistus olohuoneen pienuudesta sai jatkoa.. Sillä nythän olkkari näyttä entistä pienemmältä. Hullua ajatella, että sinne pitäisi oikeasti mahtua takka, sohva, tv-taso, olkkarin pöytä, ehkä nojatuoli, lipastoa.. Onneksi ymmärsin sysätä nämä ajatukset pois mielestä ja nautin siitä tunteesta minkä tuo väliseinän näkeminen toi. :) Ja oikeastaan ihan turhaan tässä intoilen ja sisustan tulevaa alakertaa, sillä luulen, että tuo väliseinien teko tyssää tähän, sillä yläkerrassa on ihan hirmu paljon hommaa ennenkuin se on sellaisessa kunnossa, että lämmöt voisi laittaa päälle.

No joo, mutta näihin tunnelmiin... ;)

"Kirjastohuone"
Tässä alemmassa kuvassa näkyy alkavaa kodarin ja aulan välistä väliseinää. Noiden kahden puun taakse tulee meidän pesukoneet joko tornina tai sitten vierekkäin. kodarin suunnitelmat voit kurkata täältä. Puiden etupuolelle eli tuon lippalakin kohdalla tulee meidän yksi vaatekaapisto ulkotakeille.

12 kommenttia:

 1. Vautsi! Väliseinät ne on vaan iso juttu!

  VastaaPoista
 2. Voin niin jakaa fiiliksen väliseinistä :-))

  VastaaPoista
 3. Mahtavuutta!! Siitä yhdestä, ekasta seinästä voi saada niin isot kicksit! tiedän siis, mistä puhut. :) Meille on tullut ekana alakertaan tiiliseinät ja niistä oon niiiin onnellinen, kun vähän alkaa hahmottaa alakertaa konkreettisemmin. Samalla se lisää intoa, jos se nyt koskaan on ollut poissakaan, mutta kuitenkin. Halu saada valmiiksi on kova! :)

  VastaaPoista
 4. On se niin upea fiilis, kun seinät alkavat pikku hiljaa nousta! Hahmottaminen on paljon helpompaa ja konkreettisempaa.

  VastaaPoista
 5. Väliseinät on yksi hieno edistysaskel!
  Itsellekin tuli sama haikeus huoneiden pienuudesta, vaikka kyllä niillä pitäisi olla riittävästi neliöitä, kun piirustuksia selailee... ;)

  VastaaPoista
 6. Seinät todellakinon iiiiiso askel eteenpäin ja auttaa kummasti hahmottamaan tiloja entisestään. Eli sitä vaihetta täälläkin odotellaan ;)

  VastaaPoista
 7. Nonnukka, on joo :P

  Leena, No sanos muuta, koko ajan odottaa, että lisää valmistuu. Nälkä kasvaa syödessä :)

  Johanna, Näin on, toivottavasti hurmos jatkuu :D

  H3idi, Piirrustuksista päätelle tilaa pitäisi olla, mut ny kun alakerrassa kävelee, niin tuntuu, että eihän sinne mahdu mitään :/ :D

  Mia, määki odotan, että koko ajan valmistuis lisää väliseiniöä, jotenkin ei malttais enä odottaa, että koko ala- ja yläkerta olis väliseinien osalta tehty ;)

  VastaaPoista
 8. Minkä kokoinen tuo teidän olohuone on, jos se alkaa jo ahdistaa?

  -Juha

  VastaaPoista
 9. Kannuskartano, olohuone on himpun verran isompi kuin nykyinen eli 22,5 tai 23,5m2. Malliltaan kun on vielä pitkä ja kapea, niin tuntuu entistä pienemmältä. =/ Ehkä asian kanssa oppii elämään :)

  VastaaPoista
 10. tää ei kuulu tänne, mutta osaatko auttaa Onnenhippuja, kun mun tekstit ei päivity blogiini, siis omat, uusimmat, postaukset ei näy teille muille lukijoille???

  VastaaPoista
 11. O'ou, meidänkin olohuoneesta tulee jotain tuon kokoista ja sekin on mallia pitkulainen. Siitä on vielä monia läpikulkuja toisiin huoneisiin ja ulos. Saa nähdä sopiikohan sinne sitten mitään :)

  -Juha

  VastaaPoista