Banneri

Banneri

torstai 5. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Niin se aika vain menee. Vuosi vaihtui ja tammikuun alkua mennään kovaa kyytiä. Hassua ajatella, että tänä vuonna muutetaan uuteen kotiin. Eihän sitä vielä edes ymmärrä. Mies tässä tänään tuumasi, kun joulukoristeet saivat kyytiä, että ensi jouluna nämä samat koristeet taas saapuvat koristamaan tämän kodin seiniä. Minä vain kommentoin tähän tyyliin, että ""sellaistahan se on.." Enkä ollenkaan tajunnut, että ensi jouluna ei todellakaan olla enää tässä asunnossa vaan ihan uudessa kodissa :) Mies tuosta hieman kuittailikin mulle..  Meidän raksalla ei ole tapahtunut sitten viime kertasen jälkeen oikeastaan mitään. Takka seinä on rapattu, hiottu ja pakkeloitu melkein kokonaan. Miehellä noita omia töitä riittää niin hirveästi, että raksa ei etene juuri ollenkaan.. Tämän vuoksi ajattelenkin kysäistä meidän Harjakaista hieman apuun tuon yläkerran suhteen. Noh, katsotaan mihin hommat etenee ja tehdäänkö/saadaanko me Diiliä aikaiseksi ;)


Nissekuvan myötä haluankin toivottaa kaikille raksaajille oikein paljon voimia tälle vuodelle, jotta jokainen jaksaa viedä raskaan projektin kunnialla läpi! :)

7 kommenttia:

 1. Söpöt nisset. Voimia teille kovasti ja kaikinkeinoin mitä voin olen avuksi <3 Voin myös muutaman apurin kans tulla raksalle hommiin ;)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää tulevaan vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Samoin sinne, voimia! Allekirjoittaneelle onkin tällä hetkellä melko "musta" jakso joten voimia tarvitaan... ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se siitä edistyy! Välillä tuntuu että hissuksiin mutta kuitenkin... itseään oon lohduttanut mustina jaksoina että VIIMEISTÄÄN ens jouluna on uusi koti valmis!! Vaikka tietenkin tavoite on jo ennemmin... :) Tsemppihalauksia!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä, eteneminen on hidasta kun itse tekee. Mutta lopputulos on sitäkin rakkaampi ja vaivansa väärti :-)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä sinne! Kyllä se uusi koti siitä edistyy, joskus vähän hitaammin, mutta edistyy kuitenkin! Jos yhtään lohduttaa, niitä mustia hetkiä on ollut itselläkin useita kertoja. Nyt etenkin, kun meidänkin hommat hidastui minimiin, kun isäntä aloitti vuorotteluvapaan jälkeen taas omat työt ja meilläkin "räpelletään" vain iltaisin ja viikonloppuisin ihan omin voimin.
  Katso vaikka kuvia kuukauden tai kahden takaa ja huomaat, että eteen päin on menty! Niin minäkin oon tehny, kun uskonpuute hommien etenemiseen on iskenyt.
  KYLLÄ SE SIITÄ!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsempeistä tytöt! Nyt niitä tarvitaan. Usko meinaa loppua kokonaan, mutta kyllä se varmasti vielä voitoks muuttuu :)

  Eeva, ihan hyvää tekis todellakin selailla kuvia taaksepäin, niin kyllä sen edistyksen sitten viimeistään huomaa :)

  VastaaPoista