Banneri

Banneri

perjantai 10. helmikuuta 2012

Vähän sieltä sun täältä

Tällä viikolla raksaa on tehty vähän sieltä sun täältä. Miekkonen pääsi vihdoinkin hommiin suihkuseinien kanssa (kun tavara suvaitsi vihdoin saapua tontille). Harjakainen on tehnyt meille hormin. Tuntuu, että tuo hormi vie ihan hirmu suuren osan ja ison huomion olohuoneesta, mutta eiköhän siihen silmä totu, kun tapetit ym. kalusteet ovat paikoillaan. Yläkerrassa lattia on saanut lattialämmitysputket ja levyt ylleen. Kovasti nyt odotellaan puhallusvilloja ja yläkerran väliseinien aloitusta.

Raksalla vallitsee ihan järkyttävä kaaos alakerran osalta. Siellä ei ole mitään mahdollisuuksia jatkaa pakkelointia/hiomista ennenkuin tavarat on raivattu lattioita peittämästä. Mulle siis riittää hommaa nyt viikonlopuksi ;)
Pieni suihkuhuone
Hormi
Yläkerta, meidän makkari

6 kommenttia:

 1. Toi tavaroiden kantelu on niin ärsyttävää. Meidän piti ensin tyhjentää olohuone, keittiö ja makuuhuone kaikesta tavarasta, kun lattian tasoittaja tuli hommiin. Onneksi laatoittaja ja maalari olivat omatoimisesti siirtäneet sen rojumäärän takaisin olkkariin ja keittiöön, jotta saivat pesuhuoneen, vessan ja kodinhoitohuoneen maalattua ja laatoitettua. Nyt viikolla käytiin roudaamassa se tavaravuori takaisin pesu- ja kodaritiloihin, jotta lattia saadaan asennettua. :/

  VastaaPoista
 2. Itse suhtaudun jo huumorilla noihin iän ikuiseen tavaroiden siirtelyyn. Teen sitä taas tänään kun yritän löytää kipsilevyjen takaa sähkörasian paikan. Yritän nyt eroon roikista joita risteilee lattioilla kuin ankeriaat parvessa.

  Ja voi sitä ihanuuden aikaa sitten keväällä, kesällä kun saan oman hormin valmiiksi ja takan talvelksi :-)

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  En löytänyt s-postiosoitettasi.. Mutta meidän rakennuttamiseen mulla olisi kysymys, että miten se tietämäsi piiloon peitetyt homelaudat talo prosessi on edennyt??
  Meillä löytyi kanssa peitettynä hyvin huolestuttavaa faktaa, onneks löytyi tässä vaiheessa! Kaikki info olis erittäin tervetullutta!!! Jatkosta ei vielä tietoa.. Mutta ehkäpä ens viikolla :-/

  VastaaPoista
 4. Sulo-Helmi, jep niin on. Ja ärsyttävintä on se, kun samoja tavaroita siirrellään aina vain eri paikkaan. Noh, josko se jossain vaiheessa helpottaa :)

  Ukko-tonttu, Tieten välillä olis hyvä ottaa tuo huumori peliin, ettei menis liikaa hampaiden kiristelyks :D

  Sabuska, sähköpostia voit laittaa onnenhippuja@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Hippuska; Tiedän niiiin tunteen kun tavarat vain vaihtaa paikkaa ja kyllästyttää niiden ainainen vaihtelu nurkasta nurkkaan, mutta eikö senkin aika tuu että kasat on kadonnut ja saadaan katsella vain valmiita ja putipuhtaita pintoja!?? (vaikka siihen välillä tuntuu olevan aivan liian pitkä matka ja sitä ennen on valutettava vielä aikamoinen määrä hikeä, verta ja kyyneliä...) ;) mutta välillä huumorilla ja välillä vaikka hammasta purren!
  Tsemppiä raksaviikkoon! <3

  VastaaPoista
 6. Hyvää ystävänpäivää sinne remontin keskelle XD

  VastaaPoista