Banneri

Banneri

perjantai 25. toukokuuta 2012

Suomen seuratuimmat raksablogit

Cision on listannut Suomen seuratuimpia blogeja kuukausittain. Toukokuun "aiheena" oli rakennus blogit ja suureksi hämmästykseksi Onnenhippuja löytyi sijalta 7. Erittäin hämmentyneenä, mutta kiitollisena otan tämän sijan vastaan :)) Iso kiitos tästä kuuluukin lukijoille, joten tää tyttö kiittää ja kumartaa :)
Iltalehti oli myös tehnyt lyhyen jutun aiheesta, mukavaa!

Sitten raksakuulumisiin. Viikko sitten tontille saapui iso läjä paneeleita, listoja ja saunapaketti. Mies ja sen veli uurastivat ja kantoivat koko läjän yläkertaan. Mies kerkesi kokeilla kattopaneelin kiinnittämistä vaatehuoneen kattoon ja se onkin melkein kokonaan paneloitu :) Tällä viikolla meidän panos raksalle on täysi nolla, mutta on siellä silti jotain tapahtunutkin :) Keittiö on nyt laatoitettu loppuun, samoin kuisti ja kodarin lattia. Voi että olen tyytyväinen väri valintoihin, kunhan vain mun vaalea sauma-aine osuisi kohdilleen, niin mun ajatukset/suunnitelmat toteutuisivat. Harjakaisen pitäisi saumata ensiviikolla tähän mennessä laatoitetut lattiat. Ensi viikko Harjakaisella meneekin sitten naapuritalon pystytys hommissa, mutta ehkäpä laatoitukset jatkuvat sitten seuraavalla viikolla. Laatoituksen edistymistä odotankin innolla sillä, meille saapui tänään kylppärin seinälaatat. Ne joita olen himoinnut jo rakennusajan alusta lähtien :P Toivon mukaan ne näyttävät yhtä hyvälle seinällä kuin olen kuvitellutkin ;)
Sitten huonolaatuisiin kuviin, joita näpsin nopsaa kännykälläni raksalla piipahdettuani.

Kuisti. Sama laatta kuin keittiössä.
Kodari vesieristetty ja lattiaa tasoitettu.
Laatat kodarissa. Värisävy luonnossa erilainen
Keittiö. Laatat pölyn peitossa :D

1/3 osa paneleista
Vaatehuone

Mukavaa viikonloppua kaikille! :) Meillä juhlitaan huomenna pikkuista neitiä, joka täyttää 2 vuotta <3

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka mahtavaa, onnittelut <3 Ja raksalla on kovasti taas tapahunut, ihanaa sekin <3 Ja huomenna juhlitaan pikkumurua ja sehän se vasta on ihanaa <3

  VastaaPoista
 2. ONNEKSI OLKOON!
  Ja mikä ettei - hienosti tuot asioita esiin - johon vain nainen kykenee :-)

  VastaaPoista
 3. Voi mahtavaa! Onnea huisisti =) Ja ihmekkös tuo, teijän projektia ku seuraa enemmän ku mielellään, niin blogissa ku kuistin ikkunasta kyttimällä =D

  Ja nuo laatat näyttää tosi hyvltä!! Nappivalinta jälleen =)

  VastaaPoista
 4. ONNEA!! Kivahan teidän projektia on seurata!

  VastaaPoista
 5. Onnea! :D
  Oikein hyvältä näyttää teidän laatat!!

  VastaaPoista
 6. Onnea, Onnea! Ihana blogisi mutta erityisesti sen kirjoittaja aitoine ajatuksineen on ansainnut kyseisen maininnan! <3 On ihanat laatat, tykkään erityisesti keittiön ja kuistin laatan mallista. :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut :) Ja raksallakin näyttää hyvältä! Kotia kohti mennään :)

  VastaaPoista
 8. Onnea sijoituksesta ja laatoista! Hyvältä näyttää:). Olet itse kanssa ilmeisen tyytyväinen:D?

  VastaaPoista