Banneri

Banneri

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi 2013

Niin se vain vuosi vaihtui ja nyt ihmetellään mitä kaikkea vuosi 2013 tuokaan tullessaan. Haluankin toivottaa kaikille lukijoille ja ahkerille kommentoijille Oikein Ihanaa Uutta Vuotta 2013!

Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset. 
                                              ~ Onnellista Uutta Vuotta! ~

9 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta myös teille!

  VastaaPoista
 2. Onnea vuoteen 2013!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinullekin!
  Ajatteles, että rakennusprojekti onkin jo viime vuoden heiniä! :-)

  VastaaPoista
 4. Sitä samaa myös sinne, ja eiköhän tämä 2013 ole sitten se "Golden Age", eli kultainen ajanjakso, vai miten sen nyt kääntäis :-)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa uutta vuotta ja ihanaa, että olette saaneet viettää ensimmäistä joulua omassa kodissa!! Meillä rakennusprojekti on vielä kovassa vauhdissa ja materiaalivalinnat tulisi olla pian valmiina. Teillä on kovin kaunis tuo sisäkattojen paneeli, tykkään erityisesti kuvioinnista. Onko se Kannustalon omaa tuotantoa vai saanko kysyä, mistä paneelia löytyisi? Meille on tulossa Kannustalon tyylinen talo, mutta toimittajana Lappli-talot. Projektia voi kurkistaa osoitteessa valkoinenhelmililja.blogspot.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä ihanaa saada viettää ekku joulu uudessa kodissa :)

   Kattopaneeli on Kannustalojen kautta, mutta uskoisin, että tuota löytyy ihan rautakauppojen valikoimasta :) Täytyypäs käydä vastavierailulla kunhan kerkeän :)

   Poista
 6. Voi kun kaunis tuo runo, sai kylmät väreet aikaan:) Sinua odottelee pieni haasteen poikanen blogissani http://kotikolonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä nätti ja sai ajattelemaan :)

   Voi kiitos!! Täytyypä käydä kurkkaamassa kunhan ehdin ja yritän ottaa haasteen vastaan viimestään ensi viikolla ;)

   Poista