Banneri

Banneri

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Valmisteluita viikonloppua varten

Täällä on aloitettu valmistelut viikonloppua varten. Sunnuntaina juhlitaan meidän 1-vuotiasta neitiä, joten pitäähän sitä vähän vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja valkoista koristetta olla ;) Sain blogiyhteistyön kautta ihanan paketin Juhla Center -nimisestä nettikaupasta. Paketti sisälsi mm. pompomeja, ilmapalloja, muffinsivuokia ja viirinauhan. Kannattaa kurkata puotiin, sieltä löytyy kattava valikoima juhlatarvikkeita erilaisiin juhliin :)
Täällä onkin aloitettu pompomien teko erittäin innokkaasta, enkä millään malta odottaa, että saisin ripustella ne oikealle paikalle :) Viirinauhaa piti jo vähän malttamattomana testailla, mutta vielä sen paikasta ei ole varmuutta :D Leipomusvärkkejä tuli tänään osteltua ja perjantaina/lauantaina käydään sitten jauhojen ja sokerien kimppuun :)
Jännityksellä jään odottamaan mitä onnistun juhlien herkkupöytään taikomaan, sillä sinne pitäisi saada muutama herkullinen gluteiiniton tuotekin mukaan.

Ps. Vielä muutama päivä aikaa osallistua pari postausta alempana olevaan arvontaan ja käyttää alekoodi hyväksi ;)

12 kommenttia:

 1. Voi että, lupaavalta näyttää tulevat bileet, koristeet ainakin ihan täydellisiä!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkö osais päättää mihin nuo ihanuudet laittaa ;)

   Poista
 2. Ihanan hempeitä koristeita! Mukavia juhlia ja valmisteluja!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanalta näyttää, mukavia valmisteluja! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanilta näyttää koristeet. Tulee varmasti kauniit juhlat. Mukavia valmistelua, ne on melkein yhtä kivoja kuin itse juhlat :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi miten ihanan näköset koristeet tulossa! En malta odottaa, että näen kauniit koristelut ja juhlapöydän herkut niin ja tietty päivänsankarin <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania koristeita. Mukavia valmisteluja!

  VastaaPoista