Banneri

Banneri

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä

Meillä onkin täällä ollut hieman erilainen viikko. Jouduin/pääsin tiistaina töihin ja olinkin siellä sitten loppuviikon. Sen takia meillä jäi laskiaispullatkin syömättä, kun iltaisin olin ihan poikki työnteosta. Raskasta olla töissä :D Meillä mies viettää nyt isyyslomaa (kun ei sitä aikaisemmin ole pitänyt) ja jatkaa sitten isäkuukaudelle. Tarkoituksena on löytää jotain muita töitä tuolle miehelle kuin reissuhommia tänä aikana. Mää käyn sitten oleen päiviä silloin tällöin töissä, niin iskä hoitaa lapsia kotona :)
Tänään päätettiin sitten naistenpäivän kunniaksi syödä laskiaispullat, jotka laskiaistiistaina jäi syömättä. Tehtiin ne helpoimman kautta eli pakastealtaan pullat uuniin ja kermavaahto sekä hillo väliin. Voin kertoa, oli herkullista.
       Oikein Ihanaa ja Aurinkoista Naistenpäivää kaikille ihanaisille! <3

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♡ Ihanaa naistenpäivän iltaa :-)

  VastaaPoista
 2. OI miten herkulliset kuvat <3 Myöhästynyttä naisten päivää sinne myös, ja onnittelut teidän 1-vuotiaalle! :) Kauniit synttärit teillä ollut <3

  VastaaPoista
 3. Herkulta näyttää. Kauniit tulppaanit! Mukavaa sunnuntaita, Jenni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista tulppaaneista tuli mun ihan lempparit. Ovat tosi kaunis lajike auettuaan :)

   Poista
 4. Kauniit naistenpäivän ja laskiaisen kuvat. Voimia töihin ja loppuviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneks olin vain vierailevana tähtenä töissä. Nyt saan taas hetken olla kotosalla :)

   Poista
 5. Ihania kuvia - täällä herkkulakkolainen kuolaa :D Toivottavasti miehesi löytää uusia töitä! Saanko kysyä, miltä alalta hän etsii töitä?

  VastaaPoista
 6. Heh, mun herkkulakko on karannu hieman käsistä ;) Se on katellu vähän kaikenlaist, mut pääosin myyntityötä/raksapuolelta jotakin :)

  VastaaPoista