Banneri

Banneri

tiistai 20. toukokuuta 2014

Pihapuuhia

Ihana aurinko ja ihana kesä! Kyllä se täytyy nyt uskoa, että kesä alkaa olemaan pikkuhiljaa täällä <3 Lämpöä on riittänyt, varsinkin viikonloppuna. Viikonloppu menikin ihan totaalisesti pihalla. Sain vihdoin ja viimein haravoitua meidän pihan loppuun. Ei muuten ollut ihan helppo homma, kun samalla yrittää vahtia eloisaa 1-vuotiasta, joka ei kauaa samassa paikassa viihdy :D
Viikonloppuna istuttelin leikkokukkia autotallin taakse. Saan sieltä sitten ihan hyvillä mielin napsia maljakkoon kukkia, josko sieltä nyt edes ylipäätään mitään ylös nousee. Hieman mietinkin, että tulikohan laitettua liikaa siemeniä liian pienelle pläntille, mutta senpä näkee sitten vähän myöhemmin. Tulipa autotallintaakse laitettua raparperiakin, kun naapurista sain aikamoisen palasen sitä :) Etupihalla, kivien taakse istutin pikkuisen, mutta söpöäkin söpömmän luumupuun. Nyt vain jännityksellä jään odottamaan, että alkaako se ajan saatossa kasvaa ja vahvistua.
Meillä mies nikkaroi jo kuukausi sitten tytöille hiekkalaatikon, joka onkin ollut ahkerassa käytössä siitä asti. Hyvin yksinkertainen kapistus ja silti siitä on iloa niin omille kuin naapurin lapsillekin :)
Hiekkalaatikon taustalla näkyy sora-alue, mutta senkin kohdan ilme on jo kummasti muuttunut. Viikonloppuna mies aloitti leikkimökin teon, joka onkin jo hyvällä mallilla, jospa sekin valmistuisi jo viikonlopun aikana? Jännää, mutta siitä sitten joku toinen kerta :)
                             Aurinkoista viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Täälläkin oltiin viikonloppu ihan pihalla :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on suorastaan asuttu pihalla. Pihahommia on jos jonkinmoista ja niitä jokakeväisiä kylvöpuuhia :) Hiekkalaatikko olisi täälläkin kova sana, jospa sellainen tänä kesänä meillekin ilmestyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kyllä ihanaa aikaa, jos ilmat on vaan aurinkoiset! :)

   Poista
 3. Meillä myös ulkopuuhissa oltiin ja oottelen jo tulevaa viikonloppua, että pääsis ulkopuuhiin uudestaan ja ilmat olis hyvät:)
  Vautsi, mikä hortensia sulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hortensia on kyllä niin kaunis ja tuo väri on mieletön. Vaan onpa tuo kukka tarkka hoidostaan ja meinaa vallan nuupahtaa mun käsittelyssä :O

   Poista
 4. Meillä tulee loppuviikosta kone pihalle tekemään muokkauksia...Tällä hetkellä näkymä on aika surkea kahden ison sora/sepelikasan ja kaiken muun keskeneräisen kanssa. Mutta onneksi takapiha on "valmis" metsäpohjalla :D

  VastaaPoista