Banneri

Banneri

lauantai 13. syyskuuta 2014

Keittiön kesä

Voi miten ihanista keleistä ollaan saatu nauttia tämä viikko. Tänä aamuna mittari näytti aamusta 2° lämmintä, mutta nopsaa päivä vain lämpeni ja ihana päivä saatiinkin. Käytiin tänään taas kerran tyttöjen, mummun ja vaarin kanssa (eli mun vanhempien) sienimetsässä. Äkkiä siellä pari tuntia vierähti ja tytötkin jakso hyvin tallustella pitkin ja poikin. On se vain mielenterapiaa olla ja ihastella metsän ihmeitä.
En oo täällä sisällä vielä yhtään jaksanut laittaa syksyä sisälle. Ihanat, lämpimät ja aurinkoiset ilmat on vetäneet puoleensa ja ollaankin oltu kaikki liikenevä aika pihalla. Jospa tässä pikkuhiljaa sais pastelliset sävyt siirtyä kaapin perälle odottelemaan taas ensi kevään uusia auringonsäteitä.
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!
  Metsässä kyllä mieli rentoutuu. En kylläkään sienestä, mutta karvakaverin kanssa lenkkeillään joka päivä metsässä. Siellä unohtuu hyvin työasiat ja kiva on nauttia hiljaisuudesta ja tallustella omia aikojaan ;)
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja mikä parasta katsoa kun karvakamu nauttii myös olostaan metsässä ♡

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Pidetään nyt kiinni kesästä vielä kun voidaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin on luopumisen tuskaa kesän suhteen, vaikka onhan syksykin omalla tavalla ihanaa aikaa :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää teidän keittiössä! <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Minä pidän hempeistä pastellisävyistä kiinni viimeseen asti! Kammoan syksyn etenemistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on vähän sama. Kesä on ihan liian lyhyt ja syksyn alkaessa taas tietää, että kesää saa odottaa pitkään.

   Poista
 5. Ihanan näköistä siellä kyllä <3 Metsässä kyllä sielu lepää, todella... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Se on ihmeellinen ja rauhoittava paikka :)

   Poista
 6. Voi, älä kuule yhtään harmittele että kotonasi on noin ihanan valoista ja hempeää, miksi sitä väkisin tarviisikaan laittaa "synkkää tunnelmaa" jos ei tunnu siltä tai ei vain jaksa. Kotisi on yksi kauneimmista juuri noin! <3 ja muahan aina ihan hävettää postata näitä mun juttuja täältä Espanjasta keskitalvella kun minä esittelen uusinta aurinkovarjoa ja muut (koska kirjoitan suomeksi, myös lukijat pääosin suomesta) sitten näyttää kanerva-asetelmiaan jne, hihiiii.....

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mari mieltä ja sydäntä lämmittävästä kommentista! ♡
  Mää luulen, että aikamoni on kade sun päivänvarjo postauksista, kun täällä jo vedetään pipoja korville ja kaivetaan toppavaatteita :)

  VastaaPoista