Banneri

Banneri

perjantai 13. helmikuuta 2015

★ Kodinhoitohuonetta ★

Meillä täällä sama flunssa kiertää vuorotellen jokaista. Pienimmäinen selvisi päivän kuumeilulla, mutta nenä vuotaa sitten senkin edestä, edelleen. Lääkärissäkin jo käytiin, mutta kaikki oli kunnossa. Perusflunssaa sii. Mies oli myös muutaman päivän pois töistä saatuaan saman räkätaudin ja nyt oma nenä meinaa olla tukkoinen. Toki me lasten kanssa sairastetaan vapaapäivinä/viikonloppuisin, niinkuin tunnollisten työntekijöiden/tarhalaisten kuuluu ;)
Täällä on siivousinnostus hieman hukassa. Olen yrittänyt saada hieman paikkoja kuntoon, mutta en ole jaksanut koko kotia kerralla puunata. Jospa sitten tässä viikonlopun aikana. Kodinhoitohuoneen siisteydestä nautin erityisesti. Mulla ei ole koskaan tasoilla puhtaita/likaisia pyykkejä, koska ne laitetaan suoraan kuivausrummusta/narulta eteenpäin. Suurin murheenkryyni onkin tuo mies. Se tahtoo keräillä omat työ-,/lenkki-,/ulkoilukamppeet aina ja jok'ikinen päivä kodinhoitohuoneen tasoille tai lattialla. Minä kun nään aina punaista niiden ollessa levällään ja saan siitä harvasen päivä muistuttaa. Jostain kumman syystä napina ei ole mennyt perille :D Mua hieman harmittaa, että ei laitettu toista korkeaa kaappia kodariin, vaikka alunperin oli ajatus. Sinne olisi ollut niin hyvä kerätä esim. juurikin näitä miehen vaatteita (yksi vaatekaappi kun ei tahdo riittää).

Eli voidaan todeta, että ei meidän kodari ole läheskään joka päivä näin siisti kuin kuvat antavat ymmärtää ;) Rentoa viikonloppua teille!

27 kommenttia:

  1. Siis todella kaunis kodari!<3 paranemisia sinne! Täällä kans painitaan flunssan kanssa!! :(

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kodinhoitohuone! <3 Tosi sievä ja valoisa! :-)

    Parantumista sinne kovasti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stella! ♡ Yritetään häätää pöpöt pois :)

      Poista
  3. Ihania yksityiskohtia! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  4. On todella kaunis kodari ja tuo iso ikkuna, ah! Minä en edes yritä tehdä meidän omasta mitään muuta kuin se on: huolto-säilytystila :) :)
    Meillä on kodarissa iso elfan avonaulakko+hyllyt Harrastus-ja ulkoiluvaatteita varten, ja niitä muuten riittää! Ei esteettisesti kovin kaunis, muttä äärimmäisen kätevä ja tietoisesti tehty ratkaisu. Toisaalta arkieteinen saa ollakin sen näköinen kuin on, tällä konstilla pääsisäänkäynti pysyy siistinä ja siitä olen erityisen iloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä sitä tilaa varmasti kohta tarvisi, varsinkin sitten jos tytöt aloittaa jonkun harrastuksen missä on vähänkään enemmän varusteita. Onneks omat varusteet mahtuu tuonne yhteen kulmakaappiin :D

      Poista
  5. Sievä kodinhoitohuone, pyykkilauta ja pyykkipojat on niin söpöt :D

    VastaaPoista
  6. Täydellinen kodinhoitohuone <3
    Yhdessä vaiheessa itsekin mainitsin useaan otteeseen kun mies jätti vaatteita sinne tänne. Enää en jaksa murehtia, laitan ne itse ja huomattavasti paremmin meneekin sen puolesta ettei niitä nyt enää niin paljoa ympäriinsä ole. Kyllä se siitä ja pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :)
      Täytyy kokeilla hieman toista taktiikkaa, josko se tuottaisi tulosta ;)

      Poista
  7. Niin kaunis, viihtyisä ja valoisa kodari! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja ihanaa ystävänpäivää sulle! :)

      Poista
  8. Kaunista ja niin ihanan siistiä!! Meillä myös miehen vaatteita pitkin tasoja mutta en jaksa enää asiasta huomauttaa kun ei tuota tulosta joten laitan ne itse pois näkyvistä ja näin saan kaipaamani siistin kodarin, välillä kyllä ärsyttää kovinkin mutta parempi näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitä pääsis helpommalla, kun tosiaan itte tekis kiltisti kaiken :D

      Poista
  9. Kaunis kodinhoitohuone ❤️ Tuttu tunne tuo että isäntä laittaa vaatteensa tasolle, täällä samasta asiasta napistu :) Hyvää ystävänpäivää ja pikaista paranemista ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muillakin on sama ongelma :D

      Kiitos ja hyvää ystävänpäivää myös sinne! :)

      Poista
  10. Teidän kodinhoitohuone on kyllä niin kodikas ja kaunis, ♥
    Meillä flunssassa oli ensin poika, sitten minä ja nyt aivastelee ja niiskuttaa mies. Eli kaikki se läåi käy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! :)
      Tämä flunssa on kyllä sitkeä ja koluaa ihan jokaisen läpi :( Pikaista paranemista sinne!

      Poista
  11. Voi kuinka kaunista ja raikasta :) Kiinnostaisi tietää mitä materiaalia teillä on tuossa välitilassa? Jotakin paneelia, samaa kuin keittiössä?

    Terveisin, Auroran rakentaja (sisustusvalintojen ja päätöksien tekovaiheessa eletään… :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :)
      Välitila on tosiaan sanaa paneelia mitä keittiössä. Ja itseasiassa tuota paneelia löytyy meidän katostakin :D Tsemppiä projektiin! :)

      Poista
  12. Voi vitsi miten kaunista ja siistiä! Mun unelmien KHH odottaan vielä vuoroaan :)

    VastaaPoista