Banneri

Banneri

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Innostuksen puutetta

Taas on tainnut viikko vierähtää edellisestä postauksesta. Mulla on nyt jotenkin ollu innostus ihan hukassa tämän kirjoittamisen suhteen. Tuntuu, että kodissa on kaikki nurkat, kipot, kupit ja koriste-esineet kuvattu sataan kertaan. Nyt toisaalta valoisaa aikaa on ihanan paljon, joten se mahdollistaisi kuvaamisen lähes aamusta iltaan, mutta silti tuntuu, että joku nyt tökkii. Noh, jospa se taas tästä :)
Mää löysin alelaarista tämän ihanan hortensian. Tiedän, että hortensia on vaativa kasvi ja viimevuonnakin sain sen tapettua alta aikayksikön, mutta silti halusin yrittää. 5€ tästä maksoin, joten enpä korkealta tipahda, jos tämä kuolee muutaman viikon päästä.
Oon ollu muutenkin hirveän saamaton. Vasta tänään saatiin lasten kanssa rairuohotkin kylvettyä. Toivotaan, että meillä on edes hitusen vihreää pääsiäiseen mennessä :D Jospa sitä saisi uutta energiaa nyt viikonloppuna, sillä lapset lähtee mummulaan yöksi ja me päästään lauantaina naapureiden kanssa shoppailu reissulle Tampereelle. Ikea meillä on kiikarissa, joten sinne ainakin suunnataan. Tämä irtiotto arjesta taitaa tulla juuri oikeaan paikkaan <3
Mukavaa viikonloppua!

15 kommenttia:

  1. Kaunista on:) Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hortensiat on niin kauniita :) itse sain juuri kolmisen viikkoa pysyyn hengissä ja se oli saavutus! Eipä ole ennen niin käynyt :)

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hortensiat on kyllä ihania, mutta niin haastavia. Kolme viikkoakin olisi hyvä saavutus :D

      Ihanaa viikonloppua sinne :)

      Poista
  3. Täällä samanlaisia fiiliksiä... Intoa olisi mutta aiheita ei.. Mutta jospa me vielä noustaan! :'-D
    Ihana ihana hortensia ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin! Sää sen sanoit, intoa olis, mutta aiheita ei :D No ehkä me vielä inspiroidutaan ;)

      Poista
  4. Tutun kuuloista....aina ei vaan jaksa kiinnostaa. Hauskaa Tamperetta teille, me suunnataan sinne perinteisesti pääsiäisenä kummilapsen synttäreitä juhlimaan ja ystäviä tapaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei jaksa innostua, kunhan tää olotila ei jää päälle ;)

      Poista
  5. Täällä onnistuttu hortensian kanssa vain muutamia viikkoja sisätiloissa, ulkona kyllä menestyy koko kesän. Rentouttavaa reissua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, reissu oli huippu hyvä! :) Nyt jo vähän näyttää siltä, että se ei kestä kovin kauaa mun hoidossa :D

      Poista
  6. Kylläpä täältä löytyikin kaunis blogi <3 lukijaksi jään :) tuttuja aatoksia nuo, aina ei jaksa eikä huvita. Mukavia viikonlopun loppuja! Tervetuloa vastavierailulle :)

    VastaaPoista
  7. Minulle käy tuon hortensian kanssa samoin, aina onnistun tappamaan sen :)
    Täällä myös ollut vähän saamaton olo. Olisiko kevätväsymystä!

    VastaaPoista