Banneri

Banneri

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aurinkoinen viikonloppu

Meillä koiran tilanne on parempi, mutta ei vielä mitenkään hyvä. Joka päivä tulee jotain edistymistä, varsinkin nyt viimepäivinä. Ilman apua koira ei voi neljällä jalalla kävellä, mutta avustettuna kyllä. Mää täällä jatkuvasti teen analysointia sen liikkumiesta ja edistymisestä. Sama hommaa teen töissä, paitsi teen sitä ihmisille, niin aika luonnostaan tämä käy ;) Me kuitenkin iloitaan jokaisesta pienestäkin edistymisestä ja uskotaan sekä toivotaan, että vielä tuo meidän karvaturri itsenäisesti liikkuu. Kaiken tämän kaupan päälle meillä mies sairastui oksennustautiin ja samoin vanhempi tyttö. Nyt jännätäänkin tuon pienemmän kanssa, että kuinkahan meidän käy. Toivottavasti säästytään.
Vitsi miten ihanista ilmoista ollaan saatu eilen ja tänään nauttia. Eilen pääsin työntämään sormet kukkapenkkiin ja aloin sieltä keräilemään pahimpia kuivettuneita kukkasia pois uusia edestä. pihaakin aloin vähän haravoimaan, vaikka se ei mielipuuhaa olekkaan. Grillailukausi on korkattu ja tänään syötiin lounas naapureiden kanssa tuossa meidän takapihalla. Ihan huippua! Mää niin nautin tälläisitä päivistä :)
Aurinkoa jokaisen päivään! <3

14 kommenttia:

 1. Ompa mukavaa kuulla, että koiruli voi paremmin!
  Voi, kumpa parantuisi ennalleen<3
  Ihanaa, kun siellä kevät jo niin pitkällä, että voi työntää sormet multaan,
  meillä vielä hirmuisesti lunta täällä.

  Nautihan päivästä ja anna pienelle karvaturrille halit multa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mekin toivotaan, mutta päivä lerrallaan mennään. Täällä ollaan jo niin pitkällä, että maa alkaa olla kohta sula ja sormet saa upottaa entista syvemmälle multaan :)

   Poista
 2. Jaksamista, voimia ja lämpöisiä ajatuksia <3

  Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 3. Pidetään peukkuja karvakamun toipumisen puolesta!
  Kyllä nämä kelit on meitä hellineet - aah! Kaivoin jo terassikalusteiden öljyt esille, nyt pitäisi vaan kaivaa ne kalusteet tuolta varastosta....
  Aurinkoista viikkoa sinnekin!!

  VastaaPoista
 4. Ilmat ovat tosiaan suosineet, tosin täällä alkoi juuri satamaan. Toivottavasti taudit eivät enempää tartu. Nautitaan keväästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuli tänään loppu päivästä vettä ja ukkonenkin jyrähti. Kiva, että kukat sai vähän vettä :)

   Poista
 5. Herttaisia kuvia!
  Toivon paranemista kaikille toipilaille!
  Lähetän ripauksen mimosan tuoksua täältä Mantelilaakson keväästä!

  VastaaPoista
 6. Pikaista toipumista koirulille ja tyttösellekin! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vatsatauti on toivottavasti taltutettu :)

   Poista
 7. Tuota vatsatautia tuntuu nyt olevan melko monella suunnalla! On kyllä ikävin kaikista taudeista :/ Ihania ja keväisiä kuvia kuitenkin :) Mistä teidän sohvapöytä on hankittu? Meidän olkkarimme kaipaa sohvapöytää, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt.. ainakaan lompakkoa ajatellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä taitaa olla, taudeista kurjin :/
   Sohvapöytä on miehen nikkaroima :)

   Poista