Banneri

Banneri

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

TalohaaveitaPaljon ollaan katseltu eri talomalleja, mutta aina jostain kumman syystä päädymme tähän Kannustalon talomalliin, Rauhala 151 (klikkaamalla kuvaa se suurenee). Pieniä muutoksia pohjaan pitäisi tehdä, mm. lämmin kuisti olisi ehdoton, keittiötä haluaisin hieman isontaa, jotta sinne mahtuisi saareke sekä takan taakse seinä, johon tulisi jääkaappi/pakastin + pieni taso. Tuohon kirjastohuoneeseen haluaisin pariovet ja sitä vastapäätä olevaa seinää, eli seinää missä on tv-taso, pidentäisin. Olohuoneesta terassille haluaisin myös pariovet ja pariovien kummallekin puolelle ikkunat. Olohuoneessa nimittäin ikkunoita saa olla ;) Yläkerrassa huoneet saattaisivat vaihtaa paikkaa peilikuvana. Muuten pohja on meidän makuun juuri passeli. Ainut mikä mietityttää yläkerrassa on tuo hormin paikka. Jääkö se ikävästi "keskelle" lattiaa ja miten se jäisi tuonne pieneen huoneeseen, jos huonejakoa muuttaisi.

Kuvat lainattu osoitteesta www.kannustalo.fi

2 kommenttia:

  1. Onnea rakentamiseen sillä sitä tulette tarvitsemaan ja rautaisia hermoja. Mekin muutimme Rauhala mallimme aivan erillaiseksi varsinkin alakerta koki kaikkein suurimman muutoksen. Kannattaa tarkkaan mittailla ja suunnitella ja jos vain mahdollista käydä monessa esittelyssä niissä näkee hyvin toimivuuden ja mittasuhteet.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Kovasti ollaan yritetty mittailla ja hahmottaa miten iso mikäkin tila on. Hankalaa se kuitenkin on, koska Kannustalon esitteissä mittasuhteet eivät taida olla ihan yks yhteen. Totta, parhaitenhan sen näkisi kun pääsisi paikanpäälle katsomaan.

    VastaaPoista