Banneri

Banneri

maanantai 4. lokakuuta 2010

Tontti hakusessa

Vihdoin ja viimein saatiin eilen tonttihakemus täytettyä. Hakemus täytettiin sähköisessä muodossa ja ylihysteerisenä pessimistinä ajattelin, että soittelen tänään tai huomenna kaupungille hakemuksen perään, että onko se tullut perille. Pelkään, että se häviää jonnekin bittiavaruuteen, joten haluan ottaa varman päälle ;)

17 tontin seasta löytyi vain 2 tonttia, jotka miellyttivät meitä. Toinen on kooltaan reipas 1200m2 ja toinen reipas 1800m2. Tämä isompi miellyttää meitä enemmän koon ja sijaintinsa puolesta, muta pelkään pahoin, että se miellyttää myös montaa muuta.. Näin ollen mahdollisuus tontin saantiin aina pienenee.

Tonttien haku kestää 15.10 asti. Tämän jälkeen kaupungintalolla ihmiset laittavat hakemukset järjestykseen ja pisteyttävät jokaisen hakijan. Kolme viikkoa haun loppumisen jälkeen kaupungintalolla on kokous, jossa päätetään tonttien saajat eli tieto meille hakijoille tulee marraskuun ekalla tai tokalla viikolla. Reilun kuukauden tässä saa kärvistellä ja jännittää miten meidän käy. Pidetään peukut pystyssä, että onni suosisi kerrankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti