Banneri

Banneri

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Isot pyörät pyörii

Eilen piti soittaa kaupungintalolle ja udella autotallin kohtaloa. Autotalli on mennyt ilman poikkeuslupaa läpi perjantain kokouksessa, joten nyt meillä on oikeasti lupa rakentaa! JESSS!! :) Nyt sitten lähteekin isot pyörät pyörimään sillä tänään pitää käydä tontilla harventamassa muutama puu pois autotallin alta. Perjantaina tai ensi viikon tiistaina tulee kaivuri joka alkaa kaivamaan. Ennen vappua eli viimeistään ensi viikolla porataan myös kalliolämpöreikä tontille. Voi että tätä hetkeä on odotettu, nyt meilläkin alkaa oikeasti tapahtumaan. Kohta saan tännekin laitettua ihan oikeita raksakuvia eikä pelkästään tylsää tekstiä ;)

10 kommenttia:

 1. Jes! Onnea! Ihanaa kun pääsette vihdoin tekemään :)

  VastaaPoista
 2. Oi oi Onnea luvasta! Pitääpä tulla katsomaan kun karsitte tontilta puita :D Pojat oottaa malttamattomana, että alatte rakentaa ja kaivuri tulee. O kysyy päivittäin kun ohi mennään, että jokos teidän talo on valmis :)

  VastaaPoista
 3. Hieno homma! Mukavaa, kun projekti pääsee aina kunnolla valloilleen : )

  VastaaPoista
 4. Onnea! Hienoa, ettei tarvitse tuhlata aikaa poikkeusluvan hakemiseen.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Onnea projektillenne - tsemppaamme hengessä mukana!

  VastaaPoista
 6. MAHTAVAA!! Onneksi olkoon rakennusluvasta! nyt sitten alkaa todelliset hihat heilumaan ja me jäädään odottelemaan raksakuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitos! Tuntuu kyllä hyvälle ja hieman jännittää jo ;)

  Nonnukka: O taitaa olla yhtä malttamaton, ku minä. En pistäis pahitteeks vaikka talo olis jo valmis ;D Antti tulee moottorisahan kanssa heilumaan ja karsimaan puut pois, joten tervetuloa urkkimaan (eihän siinä kyllä oikeesti mitään nähtävää oo)

  VastaaPoista
 8. Moikka ja onneksi olkoon! Siitä se lähtee! Me ollaan melkein samassa vaiheessa; kaivuri on möyrinyt kuopan valmiiksi ja kohta räjäytellään. :) Sitten alkaa talo VIHDOIN nousta. Tervetuloa tsekkaamaan blogimme: http://villahedda.blogspot.com/

  mia

  VastaaPoista
 9. Onnea, ihan loistavaa!!!n Niitä kuvia odotellessa:D.

  VastaaPoista