Banneri

Banneri

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Mukava Yllätys

Tänään ajateltiin huristella tontille ja käydä siinä ympäristössä muutenkin katselemassa ja ihailemassa jo valmiita taloja. Meillä on tapana jättää auto jalkapallokenttien parkkipaikalla, jotka ovat aika lähellä meidän tonttia. Kun saatiin auto parkkiin, niin huomattiin, että meidän ringille oli jollekin tuotu kaivinkone pihalle. Alettiin tarkemmin tiirailemaan, niin tajuttiinkin, että se kaivinkone onkin meidän tontilla :D Viellä kun oikein tirkisteltiin, niin huomattiin, että meidän tontillahan on ihan hirmu iso "multakasa". Kun päästiin lähemmäksi niin tontillahan näytti jo "hyvälle" eli kaivuuhommat oli aloitettu ja pintamaat oli saanu kyytiä :) (Klikkaamalla kuvaa, saat sen suurennettua)

Kaivuri :)

Tontin edestä

Tontin oikeasta reunasta

Tontin perältä


Maasto tuolla alueella on aika kivistä ja meidänkin tontilla oli jo muutama kivenmurikka kaivettu ylös. Nyt kovasti mietinkin, että mitkä kivet tontille saa jäädä ja mitkä annetaan meidän naapureille. Alla olevassa kuvassa oli pari kiveä mitkä pistivät silmään. Tuo ensimmäinen kivi oli vain aika iso, korkeutta ainakin 140cm ja leveyttä ehkä 2,5m. Tuo toinen kivi oli huomattavasti pienempi ja sirompi. Haaveilen pienestä kiviryppäästä takapihalle, jonka ympärille ja päälle saisi istuttaa jotakin kukkia/kasvustoa :)

Muutama kivi

5 kommenttia:

 1. Säilytä ihmeessä kivet ja katso vasta sitten mistä kivestä haluat luopua. Siinä vaiheessa kun tekee pihaa niin kiviä ei ole koskaan liian vähän. Niistä saa tasaiselle tontille kivaa vaihtelua sekä kivoja ryhmiä. Meillä ei tullut yhtään kiveä, mutta onneksi naapurilla oli niitä liikaakin ja saimme sitten heiltä niitä. Niin ja onnea rakennusluvan johdosta!

  VastaaPoista
 2. Joku olikin ehtinyt ennen minua kehottamaan sääsätämään kivet. Mulla on tässä asiassa kokemusta, olenhan sieltä meidän tontilta suojellut sellasen toooosi ison kiven ;)

  Kaupungin mieskin sanoi, ettei niin hienoja kiviä saa mistään ennen seuraavan jääkauden päättymistä :D

  VastaaPoista
 3. No niin, sieltähän niitä kuvia heti tuli:). Kiva lähteä mukaan seuraamaan urakkaanne!

  VastaaPoista
 4. Kivet talteen vaan!! Kyllä niistä aina eroon pääsee ellei ole itsellä tarvis. Meilläkin löytyy kaksi hienoa kiveä tontin reunamilta. Saavat onneksi jäädä niille sijoillensa rakentamisen ajaksi.

  VastaaPoista
 5. Kirsikka: Joo, pitihän niitä heti laittaa ;)

  Muut tytöt: Meillä mies vaan tuumas, etät nyt pitäs päättää, että mitkä kivet jää, kun niitä on sitten niin kallista pyytää jonkun jälkeenpäin hakemaan pois. Nyt ne sais hyvin pois, ku on kaivuri ja kuormurit tontilla. =/ Olis kyl ihana jättää kaikki ja sitten vasta päättää, että mitkä jää, kun piha ja talo alkaa hahamottuun.

  VastaaPoista